SRAMOTA, OVO NIGDE NEMA Čak su i nudisti razočarani Hrvatskom
Printscreen

Naime, samo mali deo plaže na Šunju namenjen je nudistima i time propisno obeležen tablom na plaži.

"Pored ove velike peščane plaže Šunj, deo namenjen nudistima zauzimaju ljudi u kupaćem. Zašto nema inspekcije, zašto se niko ne javlja?", pita čitalac i dodaje da je tabla za nudističku plažu je ispravno prikazan. "Pitam se šta bi bilo da odem na sred nenudističke plaže i skinem se go, da li bih dobio kaznu, možda završio u psihijatrijskoj bolnici ili čak u zatvoru? I koja je razlika?", pita se čitalac.

Naravno, nije teško zaključiti zašto nudističku plažu zauzimaju kupači koji ne dele iste vrednosti, pa se uredno prekrivaju tekstilom. Šunj je jedna od najpopularnijih plaža kako za domaće tako i za turiste. Kada odete u Šunj, znate da će sigurno biti gužva. Očekivano, prelepa peščana plaža već godinama je mamac za uživanje, a na samo nekoliko metara od glavne plaže nalazi se ovaj manji biser - ima sve prednosti Šunja, osim gužve.

Ipak, uvek treba poštovati osnove bontona, uključujući i 'pravila' nudističkih plaža, jer na taj način stvara nelagodu onima koji tamo dođu upravo zato što žele da se osećaju slobodno, među sebi jednakima, bez tekstila na telu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading