JEZIV PRIZOR! OTMIČAR NAPAO MAJKU SA TROJE DECE Pogledajte herojski podvig rvačkog šampiona koji je savladao monstruma (VIDEO)
Printscreen

Bauer je u gradiću Grejhaund u Novom Meksiku savladao napadača i davio ga, zadržavši ga tako do dolaska policije.

Horor priča počinje u trenutku kada Danijel Arojo Beltran prilazi ženi koja je upravo izašla iz autobusa sa svoje troje dece uzrasta 1, 2 i 9 godina. Napadač je zgrabio dvogodišnjaka za ruku i viknuo majci da mu preda i ostalo dvoje dece. Napadač je udario majku šakom u glavu, zbog čega je pala unatrag na svoje najmlađe dete koje je bilo vezano u nosiljci na leđima.

Majci su pokušali da pomognu slučajni prolaznici, ali je Beltran uspeo sve da ih otera. Majka je iskoristila gužvu i uspela da uđe u prodavnicu benzinske stanice. Iako je jedan muškarac držao vrata kako bi sprečio napadača da uđe, ovaj je uspeo na silu da otvori vrata. Napadač je tom prilikom udario čoveka, kao i dve žene koje su se našle u prodavnici. Majka i njena deca su uspela da se sklone u sobi za zaposlene.

Dok se odvijala drama na benzinskoj stanici junak priče je točio benzin u svoj kamion na pumpi koja se nalazi preko puta. Kada je primetio metež dovezao se i uspeo da uhvati napadača.

Bauer je upotrebio svoje znanje rvanja. U karijeri ima nekoliko medalja sa srednjoškolskih takmičenja, čak i na državnom nivou.

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading