NEMAČKA OBUSTAVILA POMOĆ Šmit: Nadam se da su shvatili, iako to ne želim!
Foto: Printscreen

Dodao je da se ne može isključiti da će se pre ili kasnije razgovarati i o sankcijama.

Šmit je za N1 BiH rekao da se očekuje da će sutra Ustavni sud BiH doneti odluku u vezi sa formiranjem agencije za lekove Republike Srpske i najavio da će tek tada "delovati".

DA LI JE RAT U BIH NEIZBEŽAN? Sarajlije se masovno naoružavaju

On je naglasio da će nakon odluke Ustavnog suda o tome da li RS ima pravo da osniva sopstvenu Agenciju ta odluka biti i sprovedena.

"Oni koji su mislili da će nastaviti da se ponašaju onako kako su navikli do sada malo su razočarani. Istina je da ne želim da plašim ljude, ali sasvim jasno ću da ponovim da je Dejtonski mirovni sporazum crvena linija za mene. Nadam se da su shvatili da sam spreman da primenim i bonska ovlašćenja, iako to ne želim. Dakle, sačekajmo šta će sud odlučiti, a onda ćemo delovati, ali budite sigurni da ćemo omogućiti gradjanima da imaju pristup lekovima", poručio je Šmit.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Dragan

05.07.2022 08:49

Fasisticke svinje davaju samo pomic nevladinim ORGANIZACIJAMA Da bi rusili DRZAVU.

stojan

05.07.2022 09:05

Davnih devedsetih su uskratili neophodni kiseonik za banjalucke bebe i usmrtili ih bezdusno Kasnije je doleteo i Milosrdni andjeo! Sada slicna podlost. Ali ostali dobri andjeli cuvaju Srpsku,a da zlotvori toga nisu ni svesni.

Zoran

05.07.2022 09:08

Sta mozete ocekivati.od ilegalnog.nametnutog tkz.visokog.predstavnika alijas kolonizatora pljackasa u.ime zapadnog imerijalizma i.zlikovackog NATOa.

Nes

05.07.2022 10:01

Najbolje ti je da se vratiš odakle si i došao