CRNA GORA NA NOGAMA Medojević otkrio šta je Dritan obećao Amerikancima, a šta Milu Đukanoviću
Printscreen

„Problem kod Abazovića je sledeći – on svima obećava. Kada je razgovarao sa predstavnicima SAD-a oni su mu rekli da će podržati njegovu vladu ako obeća da će se boriti protiv narko kartela koji je već sada pretnja nacionalnim interesima SAD-a. Dakle, obećao je Amerikancima da će da hapsi Mila, a Milu je obećao da neće da ga hapsi. Ovo je sad crnogorski ekspres lonac – pritisak je sa svih strana, a ventila nema“, kazao je on.

Medojević smatra da bi politički ventil bili novi izbori i formiranje vlade od onih političkih struktura na koje mafija nema uticaj, što je najpre Demokratski front, a to je Abazović odbio, ili da ova vlada obezbedi političku volju da se počne procesuiranje Mila Đukanovića.

„Abazović trenutno ima podršku svega 3-5% biračkog tela i presedan je u svetu da neko sa toliko malim procentom vrši vlast. Prilikom dodeljivanja tog mandata, Đukanović je uslovio Abazovića da će dobiti mandat samo ako obeća da neće procesuirati njega i njemu vrlo važne ljude u oblasti za koje Đukanović može biti zabrinut. Nije on uslovljavao Dritana ideologijom, programom i politikom već on zna da je pod međunarodnom istragom jer je vođa i duvanskog i narko kartela“, kazao je Medojević.

Medojević je naglasio da je Đukanović imao vrlo neprijatne sastanke sa Zoranom Lazovićem i da je Lazović rekao Đukanoviću da ako on padne, pada i Đukanović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Božo CG

29.05.2022 16:56

Ja bih se kladio na Amerikance. Mali je Milo igrač za njih malecki

Zika

30.05.2022 12:41

Crna Gora i Albanija to je jedna bratija...

Panter

30.05.2022 15:40

E zaboli nas u Srbiji ,ko je kome šta obećao.Sami ste izabrali,sami i rešavajte.Priznali ste Kosovo,klanjate se Americi,pljujete po Srbiji...Neka vam je Bog u pomoći.