OVO SU PRVE ŽRTVE MASAKRA U TEKSASU Policija potvrdila da je poginulo 19 dece i dvoje odraslih (FOTO)
Foto: Društvene mreže

Policija je potvrdila da je poginulo 19 dece i dvoje odraslih, a da je nekoliko dece teško povređeno.


Mediji javljaju da su prve žrtve identifikovane.

Uzija Garsija (8)

Uzija Garsija je osmogodišnji dečak ubijen u napadu, potvrdila je njegova porodica.

- Najslađi dečak kojeg sam ikada poznavao. I ne govorim to samo zato što mi je bio unuk - rekao je njegov deda Meni Renfro za "Asošijeted pres".

Opisao je šta su radili poslednjih praznika.

- Počeli smo da igramo američki fudbal, a ja sam ga naučio da dodaje. Bio je veoma brz, vežbali smo različite pokrete i on je sve dobro zapamtio“.

Havijer Lopez (10)

- Bio je samo 10-godišnji dečak pun ljubavi, uživao je u životu, nije imao pojma šta će se dogoditi tog dana. Uvek se šalio, voleo je da igra sa svojom braćom, svojom mamom. Ovo je veoma teško za sve nas - rekao je rođak ubijenog mališana.

Njegov rođak otkrio je za ABC Njuz da su dečak i njegova majka bili u školi samo nekoliko sati pre napada na ceremoniji dodele nagrada. Majka ga je videla poslednji put.

Ameri Džo Garza (10)

Ameri Džo je pre dve nedelje napunila 10 godina, rekao je njen otac Anhel Garza.

- Hvala svima na vašim molitvama i pomoći u pronalaženju moje bebe. Ona je pronađena. Moja mala ljubav sada leti visoko sa anđelima. Nikada ništa ne uzimajte zdravo za gotovo.

Posebno vreme koje provodite sa svojim porodicama. Zagrlite svoju porodicu. Recite njih voliš ih. Volim te, Ameri Džo. Čuvaj svog mlađeg brata umesto mene - prokomentarisao je Garza za ABC.

Komentari (0)

Loading