ZELENSKI: Rusija je zauvek izgubila Ukrajinu!
Foto: Ilustracija

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski smatra da je Rusija zauvek izgubila Ukrajinu i da je izgubila šanse da obnovi veze sa bilo kojim regionom zemlje.

Zelenski je u video obraćanju rekao da ruske snage na teritorijama koje su zauzele traže one koji su bili povezani sa ukrajinskom vojskom ili državnim strukturama jer misle da će im to pojednostaviti kontrolu nad teritorijom, prenosi Interfaks Ukrajina.

Pentagon poslao naoružanje u Ukrajinu - Alo.rs

– Ali oni greše. Obmanjuju sami sebe. Nije problem okupatora to što ih neki aktivisti, veterani ili novinari ne prihvataju. Problem Rusije je to što je ne prihvata i nikada je neće prihvatiti ceo ukrajinski narod – istakao je Zelenski.

Ocenio je da je Rusija izgubila Ukrajinu i ceo svet, jer, prema rečima Zelenskog, nigde neće biti prihvaćena.

Sve o situaciji u Ukrajini čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Marko

16.04.2022 08:16

Nece zemlja nece nikuda ali ima da se odlomi i ne zove Ukrajina Ukrajinu si ti isgubio,nadaj se slone necemu ali nemas cemu sudit ce ti Ukrajinski narod rusi...

Perapop

16.04.2022 08:38

E budalo komičarska,lupetaš gluposti,francuzii i nemci ratovali 100 godina,španci i englezi decenijama,italijani i austrijanci u prvom ratu,poljake satrli nemci do istrebljenja u drugom ratu,a sada su svi prijatelji,zato dosta više sa lupetanjem

Душка

16.04.2022 12:21

Срам те било ,ти си обичан кловнуништио си сопствену земљу за туђ рачун а теби ће неко судити,надам се народ Украине!

Molder

18.04.2022 08:35

Mozes da pricas price,da se glupiras,prkosis i teras inat ali sto duze traje rat,vise ce razrusiti i Ukrajinu i stradati i civila i vojske a vi ce te na kraju izgubiti,nema druge solucije!!!