BLUD I NEMORAL U AMERIČKOJ ŠKOLI Učenici u donjem vešu izvodili striptiz za nastavnike! (VIDEO)
Printscreen

Jezive scene iz srednje škole u američkoj saveznoj državi Kentaki obišle su čitav svet, a u njima su glavni akteri učenici i nastavnici, kao i direktor te obrazovne ustanove Donald Mobelini, koji su učestvovali u skandaloznoj predstavi prepunoj golotinje i eksplicitnih performansa.  

Naime, mnogi učenici bili su polugoli, među kojima su bili i mladići, a na snimcima se vide čak i oni koji nose samo donji veš i najlon čarape, iscepane na pojedinim mestima poput onih kakve se viđaju u striptiz-barovima. Da stvar bude strašnija, oni su izvodili zavodnički ples, ne prezajući od toga da zadnjice stavljaju na intimne delove tela direktora i ostalih nastavnika, zbog čega se oni, s druge strane, uopšte nisu bunili. 

 Osim mladića u eksplicitnim autfitima, na snimcima se vide i devojke u uniformama Hooters konobarica kako u rukama nose piće nalik pivu, dok istovremeno jedna drugu udaraju po zadnjicama. 

Srednja škola se zbog tog skandaloznog događaja, koji se odvijao u sali za fizičko, našla pod istragom.

- Incident je pod istragom i, kao što znate, o svemu što je pod istragom stvarno ne mogu govoriti. Kada se istraga završi, preduzećemo odgovarajuće mere - poručila je školska pravnica Suzan Kombs, dok je Aster Sizmor, član nezavisnog školskog odbora, rekao da je bio u školi u utorak, ali ne i na spornom događaju.

- Direktor je inače prilično strog, pa me sve ovo mnogo iznenađuje. Kada neko dete dođe u školu u kratkoj haljini, on ga otera da ode kući i presvuče se - istakao je Sizmor.

Godine 2008, Mobelini, koji je inače i gradonačelnik gradića Hazard, navodno je dvaput istraživan zbog incidenata s alkoholom u kojima su učestvovali studenti. U jednom slučaju su na internetu osvanule fotografije na kojima on vozi studente nakon što su pušili i pili alkohol, a u drugom slučaju policija je uhvatila učenike kako piju na školskom igralištu nekoliko trenutaka nakon što ih je direktor ostavio na tom mestu.

Mobelini ni u jednom slučaju nije optužen da je učinio nešto pogrešno jer, kako je govorio, nije bio svestan opijanja. 

Interesantno je i da je 2019. tužen jer nije na odgovarajući način organizovao školsko putovanje tokom kog je jedan učenik silovao devojku. On se, međutim, po pitanju najnovijeg incidenta nije oglašavao. 

Komentari (0)

Loading