BLUD I NEMORAL U AMERIČKOJ ŠKOLI Učenici u donjem vešu izvodili striptiz za nastavnike! (VIDEO)
Printscreen

Jezive scene iz srednje škole u američkoj saveznoj državi Kentaki obišle su čitav svet, a u njima su glavni akteri učenici i nastavnici, kao i direktor te obrazovne ustanove Donald Mobelini, koji su učestvovali u skandaloznoj predstavi prepunoj golotinje i eksplicitnih performansa.  

Naime, mnogi učenici bili su polugoli, među kojima su bili i mladići, a na snimcima se vide čak i oni koji nose samo donji veš i najlon čarape, iscepane na pojedinim mestima poput onih kakve se viđaju u striptiz-barovima. Da stvar bude strašnija, oni su izvodili zavodnički ples, ne prezajući od toga da zadnjice stavljaju na intimne delove tela direktora i ostalih nastavnika, zbog čega se oni, s druge strane, uopšte nisu bunili. 

 Osim mladića u eksplicitnim autfitima, na snimcima se vide i devojke u uniformama Hooters konobarica kako u rukama nose piće nalik pivu, dok istovremeno jedna drugu udaraju po zadnjicama. 

Srednja škola se zbog tog skandaloznog događaja, koji se odvijao u sali za fizičko, našla pod istragom.

- Incident je pod istragom i, kao što znate, o svemu što je pod istragom stvarno ne mogu govoriti. Kada se istraga završi, preduzećemo odgovarajuće mere - poručila je školska pravnica Suzan Kombs, dok je Aster Sizmor, član nezavisnog školskog odbora, rekao da je bio u školi u utorak, ali ne i na spornom događaju.

- Direktor je inače prilično strog, pa me sve ovo mnogo iznenađuje. Kada neko dete dođe u školu u kratkoj haljini, on ga otera da ode kući i presvuče se - istakao je Sizmor.

Godine 2008, Mobelini, koji je inače i gradonačelnik gradića Hazard, navodno je dvaput istraživan zbog incidenata s alkoholom u kojima su učestvovali studenti. U jednom slučaju su na internetu osvanule fotografije na kojima on vozi studente nakon što su pušili i pili alkohol, a u drugom slučaju policija je uhvatila učenike kako piju na školskom igralištu nekoliko trenutaka nakon što ih je direktor ostavio na tom mestu.

Mobelini ni u jednom slučaju nije optužen da je učinio nešto pogrešno jer, kako je govorio, nije bio svestan opijanja. 

Interesantno je i da je 2019. tužen jer nije na odgovarajući način organizovao školsko putovanje tokom kog je jedan učenik silovao devojku. On se, međutim, po pitanju najnovijeg incidenta nije oglašavao. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading