PRVO POŽARI, SAD POPLAVE Omiljeno letovalište Srba potopljeno, svi su u neverici (VIDEO)
Tanjug/Ap

Jedno od omiljenih letovališta turista iz Srbije, Paralija, zbog kiše je gotovo poplavljeno, a ljudi se čude kako je moguće da je od ogromnih požara punih potresnih scena došlo do ovakvog scenarija, i to za samo nekoliko dana.

Video zapis koji je objavljen u Fejsbuk grupi "Grčka uživo" pokazuje pravi pljusak, a nivo vode na ulici je došao do polovine točkova automobila, zbog čega su meštani i turisti pobegli u svoje domove i smeštaj.

 

 

"Upravo se nalazim tamo, potop", glasi jedan od komentara srpskih turista, dok se jedna korisnica ove mreže pita "Bože, šta je ovo", aludirajući na katastrofalne požare koji su pogodili Grčku.

Korisnici Fejsbuka u pojedinim komentarima kritikuju grčke vlasti koje, kako se ističe, uzimaju novac od turizma, a godinama ne sređuju odvodne kanale, te se ovakve situacije veoma često dešavaju.

"Кoliko imaju prihoda od turizma, a ne mogu uložiti par hiljada evra za odvodne kanale. I svake godine isto. Ne mogu verovati da im se isplati svake godine biti poplavljeni nego da jednom reše sa odvodnim propustima i kanalima," napisao je besan korisnik ove društvene mreže.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading