PREDOMISLIO SE Dritan neće govoriti u Srebrenici!
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Abazović je poručio kako je kabinet potpredsednika Vlade dobio listu govornika, za koju je rečeno da nije konačna, ali da njega nema među govornicima.

Abazović, koji boravi u poseti Bosni i Hercegovini, odgovarao je na pitanja novinara u subotu u Sarajevu, a tom prilikom je kazao kako poseta BiH protiče u najboljem mogućem raspoloženju.

- Velika zahvalnost svima koji su odvojili vreme da se sastanu sa nama. Očekivao sam ovakvo gostoprimstvo, međutim ono što se demonstriralo zaista je prevazišlo sva najpozitivnija očekivanja. Vratio sam se kući, tako se osećam - rekao je Abazović.

Na pitanje novinara zašto insistira na tome da se obrati u Potočarima u nedelju, 11. jula, Abazović je odgovorio kako apsolutno na tome ne insistira.

- Apsolutno ne insistiram, meni je žao što se od toga napravila neka afera. Upitan sam kao predstavnik države Crne Gore, pošto je to bila praksa, da ljudi koji dođu kao predstavnici države. Upitan sam diplomatskim kanalima, diplomatskim kanalom smo i odgovorili da sa moje strane postoji spremnost. Kasnije se, nekako bez ikakve potrebe, digla prašina. Što se mene tiče, niti insistiram, niti pravim bilo kakav problem, niti ima potrebe da se obratim - kazao je Abazović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading