RODITELJI MONSTRUMI Četvoromesečnu bebu predozirali kokainom
Tanjug

Neimenovana beba roditelja Bradija Vearne (18) i Mari Bedenbau (17) umrla je nakon što je pronađena da ne diše i ne reaguje u gradu Prosperiti, Južna Karolina, pre nego što je prebačena u bolnicu gde je kasnije proglašena mrtvom. 

Beba je umrla zbog unosa kokaina dok su roditelji tinejdžeri uhapšeni zbog ubistva bebe, saopštila je policija.

Par se takođe suočava sa optužbama za nezakonito ponašanje prema detetu.

Prema kancelariji šerifa okruga Nevberi, toksikološki izveštaji otkrivaju da je neimenovana beba imala kokain u telu i u flašicama za hranjenje.

Pregledom roditelja utvrđeno je da, pored kokaina, su konzumirali i druge droge, uključujući fentanil i marihuanu, izveštava NIPost.

Zvaničnici kažu da je novorođenče umrlo usled "iznenadne neočekivane smrti povezane sa nedavnim uzimanjem kokaina".

Mrtvozornik okruga Nevberi je rekao:

- Ovi slučajevi su vrlo teški i emotivni od samog početka kada je u pitanju dete. Potrebna je višestruka saradnja agencija od početka. Ponosan sam na posvećenost svih uključenih agencija i na to koliko je svima bilo naporno da rade na ovom slučaju - izveštava Vis10.

Šerif Foster je rekao:

- To su vrlo teški i dugotrajni slučajevi koje istražitelji moraju da reše, a mi moramo da sačekamo testiranje predmeta, koje traje nekoliko nedelja. Upravo zbog toga tako ozbiljno shvatamo primenu droge. Upotreba droga i zloupotreba nisu zločini bez žrtava, prenosi Daily star.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading