AMERIČKA MORNARICA OBJAVILA SNIMAK! NLO uranja u Tihi okean (VIDEO)
Printscreen

Snimak je objavio poznati američki filmski umetnik Džeremi Korbel. Na zrnastom snimku načinjenom infracrvenom kamerom, vidi se okrugli objekat kako lebdi iznad okeana pre nego što padne u vodu.

 

Nedugo pošto je video počeo da cirkuliše društvenim mrežama, iz Pentagona su potvrdili njegovu autentičnost.

​„Mogu da potvrdim da je video snimio pripadnik mornarice i da je u toku istraga o tom slučaju“, saopštila je Susan Gof, portparolka mornarice.

Istragu o ovom slučaju vodi specijalna grupa za neidentifikovane fenomene u vazduhu (UAPTF) formirana kao deo obaveštajnih struktura Pentagona.

Na snimku se čuju i glasovi mornara, koji su veoma iznenađeni onim što vide, a jedan od njih govori drugom da zabeleži mesto gde je objekat pao u okean.

 

Džeremi Korbel, koji se pored umetnosti, bavi i pravljenjem dokumentaraca o NLO, tvrdi da je video snimljen blizu San Dijega 2019. godine. Kako kaže, snimak je nastao u komandnom centru ratnog broda „Omaha“.

On je objavio i navodne zapisnike sa vojnog sastanka o tom pitanju, na kojima se vidi da su pokušaji da se olupina objekta nađe u vodi posle pada bili bezuspešni, prenosi RT.

Pentagon je ranije saopštio da je ukinuo svoj program za praćenje NLO, ali je prošle godine, u izveštaju Senatu, objavljeno kako je taj posao nastavilo drugo telo, UAPTF. Senat je tom telu naložio da objavi svoje izveštaje o NLO do juna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading