Crvena zvezda, Alijanc arena
ALO: Vladimir Zogović
Crvena zvezda, Alijanc arena

ALO: Vladimir Zogović

Crvena zvezda, Alijanc arena, Foto: ALO: Vladimir Zogović

Došao je i taj dan! U sredu (21.00) će crveno - beli nastaviti svoju evropsku odiseju nakon uzbudljivih kvalifikacija, a sezonu u grupnoj fazi Lige šampiona počeće u Minhenu. Protivnik je nemački velikan Bajern, petostruki osvajač ovog takmičenja, ali ima i Zvezda čime da se podiči pa će ovo biti sudar evropskih šampiona!

Marin i Kutinjo u centru pažnje! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs / Vladimir Zogović iz Minhena DATUM I VREME: 18.09.2019. 11:14 Utakmica Bajern Minhen - Crvena zvezda igra se u sredu od 21 sat. Nemačka stampa, Foto: ALO Foto: Vladimir Zogović Sve je spremno ze prvi duel Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Šampiona ove sezone.

Na papiru, Bavarci su apsolutni favoriti, ali ako verujete u iznenađenje i pobedu crveno-belih, Meridian vam daje kvotu od neverovatnih 35! Ni kvota da će gost postići gol nije za bacanje – 2.61! Ako ste mišljenja da će susret obeležiti mali broj golova, čeka vas kvota od 3.72!

Milan Kalinić dao kratku izjavu o prognozi meča! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ V. Zogović iz Minhena, S.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 23:46 Tu je i legenda srpskog glumišta. Crvena zvezda, Alijanc arena, Foto: ALO: Vladimir Zogović Crvene zvezda u sredu od 21h igraju meč prvog kola grupne faze Lige šampiona protiv čuvenog Bajerna iz Minhena.

Velelepni stadion čeka crveno-bele da ispišu još jednu čarobnu noć! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/V.Zogović iz Minhena, S.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 23:25 Utakmica prvog kola grupe B Lige šampiona između Bajerna i Crvene zvezde igra se u sredu od 21.00 na Alijanc areni. Crvena zvezda, Alijanc arena, Foto: ALO: Vladimir Zogović Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21h igraju meč prvog kola grupne faze Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.

Ukupno gledano, golovi su bitan faktor u svakoj, a naročito u evropskim utakmicama. Tako vam Meridian daje ponudu o pogocima Zvezde u Evropi, od 0-2 kvota je 5.50, a ako verujete u raspucane crveno-bele, za šest i više je 2.40. Mislite da će šampion Srbije postići tačno dva gola u grupi? Nema problema! Meridian vas časti kvotom šest! „Javlja“ vam se na kojoj utakmici crveno-belih u grupnoj fazi će pasti najviše golova? Izvolite!

Policija patrolira ulicama Minhena! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ V. Zogović iz Minhena-S.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 23:00 Na ulicama Minhena se nalaze navijači Zvezde. Minhen, Foto: ALO: Vladimir Zogović Oko 6.000 "delija" prisustvovaće sutrašnjoj utakmici Bajern - Crvena zvezda u okviru prvog kola grupe B u Ligi šampiona.

Ako tipujete na Bajern – Zvezda čeka vas kvota 3.50. Ipak, ukoliko je to Crvena zvezda – Totenhem, kvota je 6.50! Za „bratski“ derbi u Beogradu, Zvezda – Olimpijakos, Meridian nudi kvotu od čak 8.00! Od Marka Marina očekuje se da bude „alfa i omega“ tima.

Marin najavio veliku borbu, ali i uputio odgovor Nojeru!

AUTOR: Alo.rs/ V. Zogović iz Minhena, S.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 20:46 - 17.09.2019. 23:39 Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat na Alijanc areni u Minhenu Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin izjavio je da očekuje spektakl protiv Bajerna u Minhenu i istakao da veruje kako će ekipa napredovati u odnosu na prošlu sezonu u Ligi šampiona.

Tako vam Meridian daje sledeće: da virtuoz postigne tačno tri gola u grupi – kvota je 8.50! Poslastica je četiri i više pogotka kapitena – sjajna kvota 20!

Milojević samouvren pred megdan u Minhenu, govorio o generaciji iz 1991. godine!

AUTOR: Alo.rs/ V. Zogović iz Minhena, S.I. DATUM I VREME: 17.09.2019. 19:53 - 17.09.2019. 23:40 Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat na Alijanc areni u Minhenu Pres konferencija u Minhenu, Foto: ALO Foto: Vladimir Zogović Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je danas da je ekipa naporno radila da bi stigla do Lige šampiona i da nema razoga da se plaši Bajerna iz Minhena.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda