Roko Karunašić
youtube/ livetennisit
Roko Karunašić

youtube/ livetennisit

Roko Karunašić, Foto: youtube/ livetennisit

Bivši profesionalni hrvatski teniser, Roko Karanušić nikad nije iskoristio svoj potencijal, uvek je imao prepreku koja ga je sprečavala, nešto slično kontroverznom Kirjosu, ali nikad se nije ponašao kao spomenuti teniser.

Fedal ispisuje istoriju, ovo je dokaz o kakvim legendama se radi, 50.000 duša zna zašto!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 08.09.2019. 10:05 Navijači u delirijumu zbog novog meča! Federer i Nadal, Foto: AP Photo/Ben Curtis Totalno nestvarno zvuči informacija da je egzibicioni meč Rodžera Federera i Rafaela Nadala koji će biti održan u Južnoj Africi, Kejptaunu, prodat za samo deset minuta. AUTOR: B92/ S.I.

Sa razlogom je dobio nadimke "Rodžer Federer diskoteka i kafana" ili "Vuk sa ATP tura" na šta je on imao komentar koji je dao u intervjuu za 100posto:

"Vuk s ATP Toura? Haha, nisam gledao original, ali ako kažeš da sam taj, nema sumnje", rekao je Karanušić.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnogi nisu upućeni ko je ovaj teniser, a razlog je veoma prost, nikad se nije probio u sam vrh svetskog tenisa, a za to je kriva njegova glava, ali i alkohol i zezanje.

Najveći uspeh u karijeri mu je 88. mesto na ATP listi, od nagradnih fondova je zaradio 788.788 dolara, ima negativan skor 11/36, a nikada nije osvojio titulu u najjačoj konkurenciji!

Opet poražena i nemoćna, pružila je nedostojnu partiju njenog imena (FOTO + VIDEO)

AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 08.09.2019. 00:22 Bjanka Andresku, devetnaestogodišnjakinja iz Kanade, osvojila je prvu Grend slem titulu, pošto je u finalu US opena savladala Serenu Vilijams - 6:3, 7:5. Serena Vilijams, Foto: AP Photo/Adam Hunger Bjanka Andresku, devetnaestogodišnjakinja iz Kanade, osvojila je prvu Grend slem titulu, pošto je u finalu US opena savladala Serenu Vilijams - 6:3, 7:5.

Zanimljivo je da je i Novak igrao dva puta protiv njega, 2005. u Sanremu i 2008. u Kvinsu, suvišno je govoriti ko je slavio.

"Nikad nisam živio samo za tenis. Nikad. Uvek je moralo biti još najmanje tri četiri stvari. Neka knjiga, neki album, ali i neka žurka. Sad živim laganini. Iz dana u dan, bez prevelikih planova" rekao je u intervjuu za 100posto a onda je otkrio da li i dalje prati tenis:

Đoković trpi najveće potcenjivanje u svetu sporta! Njega ometaju i na treningu, a Federerove ometače bi odmah poslali u zatvor!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 03.09.2019. 08:15 - 03.09.2019. 09:54 Neslavan kraj turnira! Novak Đoković, Foto: AP Photo/Eduardo Munoz Alvarez Novak Đoković je završio učešće na US Openu pošto je u osmini finala predao meč Stenu Vavrinki u trećem setu pri rezultatu 4:6, 5:7, 1:2.

"Iskreno, vrlo slabo pratim tenis. Ništa ne znam šta se događa. Znam tu i tamo neko Grend slem finale, neke osnovne stvari, ali da pratim, to nikako. Kolege? Pa ne čujem se ništa posebno, bio sam s Čilićem u Njujorku, vidio sam Karlovića i momke u Americi. Tu i tamo sam se čuo s Tipsarevićem. Dobar sam s Danielom Elserom, ima bend, svira."

Nikada nije davao svoj maksimum, a nije ni bio u mogućnosti zbog načina života, shodno tome stvarao se pritisak zbog rezultata:

"Kad nonstop slušaš trebao ti ovo-ono, stvara ti pritisak. Možda sada kad bi se vratio nekoliko godina unazad, možda bi neke stvari promenio, ali ne znam. Meni tenis nije bio sve u životu. Tek samo jedan segment. Mene sport generalno niti zanima, niti znam ko je ko u fudbalu, niti pratim išta od sporta." - rekao je Roko pa se prisetio situacije kada je imao 18. godina:

Razbio miljenika publike pa mu zviždali tokom celog intervjua, i tada je bio povređen! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 22:27 Nikad ga nisu voleli! Novak Đoković, Foto: youtube/Grant Wong Novak Đoković je završio učešće na US Openu pošto je u osmini finala predao meč Stenu Vavrinki u trećem setu pri rezultatu 4:6, 5:7, 1:2. On je zbog povrede ramena mora da preda meč Švajcarcu na početku trećeg seta!

"Igrao sam dve nedelju u nizu u Španiji. Prvi turnir sam osvojio, drugi došao do finala. Ali svako veče sam lumpovao do zore. Došao bih iz noćnog izlaska u 8 ujutro, a već u 10 bih morao na teren. I imao sam snage za taj ludi ritam desetak dana, ali kada je došlo to finale drugog turnira u nizu, jednostavno sam bio gotov. Nisam više mogao stajati na nogama.  Ja sam opet u zoru na dan finala dopuzao do hotela i shvatim da ne mogu stajati na nogama, a kamoli igrati finale. Presvukao sam se u trenerku, bilo je negde oko 9 i onda sam krenuo prema teniskom centru gde sam potražio supervizora ne bi li mu predao meč. Trebao sam u finalu igrati protiv Terija Ascionea. I našao sam ja tako supervizora, rekao sam mu da ne mogu igrati, da sam dobio temperaturu, a ovaj me gleda i dobaci, 'Ma znam ja da si ti dobio temperaturu, kad si mi okretao runde u šest ujutro', reče mi i umre od smeha."

Svestan je i sam da bi pukao od ritma treninga i turnira, i od početka je bio iskren prema sebi:

"Tad sam bio najluđi sa 18, 19. godina. Život na teniskim turnirima mi je bio kao ekskurzija.

Treći teniser sveta pucao na linijskog sudiju zato što je doneo pogrešnu odluku! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 16:56 - 02.09.2019. 17:02 Usledila kazna! Majk Brajan, Foto: AP Photo/Sarah Stier Američki teniser Majk Brajan je kažnjen zbog gestikulacije koju je napravio sa reketom tokom US Opena. Brajan koji igra u dubl sa svojim bratom Bobom, je okrenuo svoj reket naopačke i pretvarao se da puca izu puške!

Navodno je jednom zaspao vani na otvorenom, tokom turnira u Umagu, i izazvao je skandal pošto je gol-golcat zaustavljao vozila u ranojutarnjim satima.

"Žena, deca? Ništa. Niti devojka. Nisam se stabilizovao ni u jednom smislu. Živim kao dečkić. Kao da imam 20."- zaključio je svoj intervjuu sa 100posto.

BONUS VIDEO

Nemanja Matić fotografisao sina sa Ronaldom, a onda usledio srdačan pozdrav fudbalera