Srđan Đoković
Alo!/M. Metlaš
Srđan Đoković

Alo!/M. Metlaš

Srđan Đoković, Foto: Alo!/M. Metlaš

Mogli ste prethodnih dana da čitate i o tome kako je albanski zvaničnik napao srpskog tenisera i kako je njegov otac reagovao na to! 

Ali i o intimnom pitanju kada je Jovana potpuno zbunila svog gosta!

Srđan je otkrio da on i njegov sin teško podnose neuspeh:

"Ja teško podnosim njegove poraze, ali teško ih podnosi i on, samo to ne pokazuje javno. Teško se i oporavlja od poraza. Ali, po meni, a to sam i njemu pokušao da usadim, čovek iz poraza mnogo više nauči nego iz pobede. Jer ga poraz natera da razmisli zašto se dogodio, a pobeda sakrije ružne stvari koje su se dešavale u toku igre" - rekao je Srđan koji je otkrio da se dešavalo da je Novak i plakao posle poraza:

"Dešavalo se. Retko, ali se dešavalo. Tada je bio kažnjavan i više to nije radio, kad je imao sedam, osam godina. Kažnjavan je zbog nepriznavanja poraza na pravi način. Rečeno mu je više puta, da kako podnosi pobedu, tako mora da podnosi i poraz, jer porazi su sastavni deo sporta".

Venčanje Karića, Dijana i Srđan Đoković

Masanori Jošida/Alo!

Venčanje Karića, Dijana i Srđan Đoković, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Posle toga je usledila kazna za malog Noleta, a uglavnom je "presuda" bila poznata i pre suđenja:

"Kažnjavali smo ga neodlaskom na trening! On je uvek bio fantastično dete. Kakav je bio sa šest godina kada je počeo da trenira, takav je i dan-danas. Disciplinovan, vredan, radan, 24 sata dnevno." - zaključio je Srđan!