Iva Majoli i Rodžer Federer
Instagram/Iva Majoli
Iva Majoli i Rodžer Federer, Foto: Instagram/Iva Majoli

Prethodno je 'odjurila' na "vampirski fejs lifting" zahvat čim su poliklinike otvorile svoja vrata nakon dvomesečne stanke zbog pandemije.

Nekada najbolja hrvatska teniserka i osvajačica Rolan Garosa u poslednje vreme privlači pažnju promenama na licu koje joj je ovih dana izgledalo drugačije. Iva je ranije otkrila kako je nedavno bila na takozvanom "vampirskom fejs liftingu" u Zagrebu pa su mnogi njen izgled povezali s tim.

 "Obožavam tretmane. Od igranja tenisa na suncu koža mi je zapravo oštećena. Kako bih kožu vratila u stanje pre oštećenja, preporučili su mi fenomenalnu 'Plazmu Prgf'. Izvade ti krv, stave ju u posebnu centrifugu kako bi izvadili tvoju plazmu punu faktora rasta i onda je ubrizgaju u lice koje izgleda zdravo, sjajno, elastično i pomlađeno"m napisala je Iva na svom Instagram profilu nakon što je odradila tretman u poznatoj poliklinici.

 

Juče se pojavila na teniskom terenu, a ako je suditi prema novim fotografijama, efekt tretmana je popustio.

 

 

Iva je u Osijek stigla u četvrtak. Išla je i na konferenciju za medije pre samog početka humanitarnog turnira "Hrvatski Premier Tenis". Bivša teniserka pozirala je s nekoliko fanova, a društvo joj je pravio trener Novaka Đokovića i penzionisani teniser Goran Ivanišević.