Novak Đoković
EPA/AP
Novak Đoković

EPA/AP

Novak Đoković, Foto: EPA/AP

6:2 SET! MEČ! Novak je deklasirao nesrećnog Andersona kojem verovatno neće pasti na pamet više da zajedno nastupaju u dublu.

5:2 Anderson se izvukao za sve pare. Naredni gem je krajnji.

5:1 Laganica.

4:1 BREJK! Devet neiskorišćenih brejk prilika. Pa, koliki bi bio rezultat da ih je koristio? 6:0, 6:0? Kako igra, ne bi nas čudilo. Novak je na korak od finala.

Novak Đoković

AP

Novak Đoković, Foto: AP

3:1 Dva asa, dupla greška i dva servis vinera. Nigde igre. Šta će nam, i ovako mu dobro ide. Neverovatno, ali kamera je u dva navrata uhvatila jednog od trenera Kevina Andersona kako spava! U polufinalu Londona?!

2:1 Da je volej malo bolje odradio svoj posao, sada bi bilo 3:0. Ovako, Južnoafrikanac je i dalje u igri.

2:0 Rutina. Novak ima tu sposobnost da rivalima na terenu posle određenog vremena pripadne muka, prosto kao da se zapitaju šta im je trebalo da treniraju tenis.

Novak Đoković

AP

Novak Đoković, Foto: AP

1:0 BREJK! Deluje da je ovde sve gotovo. Pitamo se samo kako je Vilanderu na tribinama i Zverevu kraj malog ekrana. Anderson je upisao više od 20 neiznuđenih grešaka.

6:2 SET! Samo 39 minuta bilo je potrebno Novaku da Andersonu i publici u Londonu održi čas tenisa. Kraće nego da su u školskim klupama.

Saša Zverev sada se sigurno već preznojava.

5:2 BREJK! To je to. Novak hita ka finalu, a na tribinama aplaudira čak i bivši šampion koji to retko radi - Mats Vilander.

3:2 Kevin Anderson odigrao je najboljih pet minuta od početka duela. Izgubio je samo jedan poen i bio je agresivniji sa forhenda nego inače.

3:1 Gem "s nulom". Novak hladan kao špricer, nema pauze. Idemo ka Zverevu i finalu.

2:1 Ponovo dve brejk prilike za ikonu srpskog sporta, međutim, ovog puta Južnoafrikanac se provukao.

2:0 Samo jedan izgubljen poen. Rutina najboljeg na svetu.

1:0 BREJK! Da, da, tako to izgleda kada Noletu želite da poremetite ono što najviše voli - utabanu stazu. Druga brejk prilika i servis je oduzet jednom od najjačih servera sveta.

21:00 Novak i Kevin su na terenu, i verovali ili ne, Anderson će prvi servirati.

To ne pamtimo kada se poslednji put dogodilo, da neko Đokoviću u startu oduzme rutinu. 

Dobro veče i dobrodošli na tekstualni prenos meča Đoković - Anderson.

Što se Đokovića i Andersona tiče, oni su već obeležili 2018. dvobojem u finalu Vimbldona, pa i zajedničkim nastupima u dublu, kada su sebe prozvali "Tim Đokerson".

Sada nema prijateljstva, ulog je veliki - finale Londona.

U međusobnim susretima sve je odavno jasno ko je bolji - 7:1 za Novaka, uz dve pobede u 2018. godini. Na Vimbldonu i kasnije, u Šangaju. 

Komentari (1)

зашто нас држе тако ниско

17.11.2018 23:16

ЦАР СЕ ВРАТИО...