Novak Đoković
AP

 

Novak Đoković

AP

Novak Đoković, Foto: AP

Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Đoković Zverev na portalu Alo.rs

KRAJ MEČA

DRUGI SET

1:0 Đoković nastavlja da gazi i u drugom setu. I ovaj deo igre je otvorio servisom. Sada je 30:15. Rivalu je dobar napad urodio plodom, izjednačenje, ali šta mu vredi kad Novak odlično servira. 40:30. Slajs duboko u ugao i posle osvojenog seta prvi gem u drugom delu igre.

1:1 Vraća Zverev malo, ali samo malo samopouzdanje na svoj servis. Tri uzastopna poena za 40:0. Greši, Nole smanjuje, Nemac dobija gem.

2:1 Kreće Novak vođstvom na svoj servis. Za tren oka je 40:0 i novi gem je dobijen.

Novak Đoković

EPA/Neil Hall

Novak Đoković, Foto: EPA/Neil Hall

3:1 Ponovo Novak preti na servis Zvereva. 15:30. Greši Saša, nema rešenja, dve brejk lopte za Đokovića. Koristi Novak, i BREEEEJK, drugi u meču, srpski as je na dobrom putu da prelomi meč. Lomi reket Zverev!!!!

4:1 Poveo je Novak, Zverev izjednačio. Preti Nemac 15:30. Kakav smeč na mreži, Novak gromovnik 30:0.Mreža navija za Novaka 40:30. Gem!

5:1 Razbijen je Nemac skroz! Novak ima tri brejk lopte! 0:40. Jednu je Zverev uspeo da spase. Gem za Novaka, servira za meč!

Furiozni Novak, već je 30:0. Tri meč lopte! 

PRVI SET

1:0 Novak na svoj servis odmah počinje meč sa dva uzastopna poena. Prva neiznuđena greška za Novaka 30:15. Dobija Đoković uvodni gem.

1:1 Zverev dolazi do prednosti, Novak izjednačuje. Nemac ponovo vodi, pa Đoković greši 40:15, prvim asom rival izjednačuje u gemovima.

2:1 Prvi problemi za Novaka. Zverev napada, 0:30. Odličan ritern u noge, Đoković smanjuje, pa odmah stiže do izjednačenja posle greške Saše. Nova greška Nemca, gem lopta, odličan servis Novaka, za novo vođstvo.

3:2 Prednost za Zvereva, pa onda lopta tačno na liniju za 30:0. Novak je gađao liniju i zamalo bio neprecizan. Tri gem lopte. Odlična reakcija rivala na mreži. Gem za Nemca. Snažan forhend Zvereva, Novak nije mogao da iskontroliše, ali Novak stiže do gema.

Aleksandar Zverev

Tanjug/AP 14.11.2017.

Aleksandar Zverev, Foto: Tanjug/AP 14.11.2017.

 

4:2 Ujednačen meč u prvih 20 minuta. Posle kratke razmene udaraca Novak šalje loptu u aut. Odmah izjednačenje. Greši Zverev na mreži. 15:30. Slajs sa forhend strane, Nemac nije imao šansu. Dupla servis greška Nemca, prve dve brejk lopte. Bravo Noleee, prvi brejk!!!

5:2 Novak je siguran na svom servisu. 40:15, Nemac je već frustriran, umalo da polomi reket. Odmah poen za potvrdu brejka!

6:2 Nastavlja Novak da melje, i na servis Zvereva. Već je 0:30! Dupla servis greška 0:40, tri set lopte!!! Set je Novakov, idemo majstoreeee!!!

 

Loša procena Novaka, greška 0:15. Odmah, međutim izjednačenje.Lepo, bravo Nole, odlična igra na mreži, posle forhenda, atraktivan poen, pa još jedan 40:15.

Ako pobedi Aleksandra Zvereva i plasira se u finale, Novak Đoković će od ponedeljka biti drugi igrač na ATP listi, bez obzira šta uradi u finalu. 

Obojica tenisera su na terenu, Novak će servisom otvoriti duel.

Dobar dan i dobrodošli na tekstualni prenos meča Đoković - Zverev na portalu Alo.

Srpski teniser je do polufinala Mastersa u Šangaju stigao bez izgubljenog seta. Poslednja recka bio mu je prijatelj, ali i i rival iz finala Vimbldona, Južnoafrikanac Kevin Anderson. Smlatio ga je i u Kini 2:0. Zverev je eliminisao Britanca Kajla Edmunda.

Zverev i Đoković odigraće njihov drugi meč, a pre ovoga igrali su 2017. godine na Mastersu u Rimu. Pobedio je Nemac 2:0, pa eto, neka mu se najbolji srpski teniser sada revanšira.

U drugom polufinalu, posle Novaka i Saše, na teren će Borna Ćorić protiv Rodžera Federera.