Novak Đoković
printscreen
Novak Đoković

printscreen

Novak Đoković, Foto: printscreen

Svetski broj jedan, Novak Đoković je doživeo jednu veoma zanimljivu situaciji na egzibicionom turniru "Bubls" koji se održava u blizini Londona. 

On je u svom prvom meču na travio bio uspešniji od Čileanca Kristijana Garina u dva seta.

Posle meča, prisetio se kada je nastupao na ovom turniru pre pet godina, i jedne navijačice kojoj je poklonio majicu!

PROČITAJTE JOŠ:

Kristijano Ronaldo

instagram/cristiano

Novinarka je podsetila Đokovića kako se slikao za popularnom časopisu "Vogu", a ovaj se prisetio kada jedne navijačice od pre pet godina:

"Imao sam neke momente bez majice ovde na Bublsu. Sećam se bila je tu jedna mlada dama... Pre par dana sam video fotografiju od pre pet-šest godina. Ona je sedela ovde iza u prvom redu, ne znam da li je ona sada ovde... Eno je", oduševljeno je rekao Novak, na šta se voditeljka nadovezala: "Ona te progoni!"

Đoković je potom upitao navijačicu zašto ne nosi njegovu majicu koju joj je dao nakon tog meča. Ona mu je poručila da želi novi poklon od svetskog broja jedan i da baš želi tu zelenu majicu koju nosi.

Usledio je urnebesan odgovor Novaka, koji je nasmejao sve navijače na tribinama.

"Znaš, sad sam oženjen, otac sam. Moraću da zadržavam neke stvari privatno. Moramo da poštujemo moju suprugu, tako da ne mogu da skinem majicu i poklonim je. To je bi slučaj pre pet godina, ali bila je samo majica da se razumemo", rekao uz osmeh Novak.