Novak Đoković
Alo/V.Marković
Novak Đoković

Alo/V.Marković

Novak Đoković, Foto: Alo/V.Marković

Bivši trener Novaka Đoković Boris Beker nedavno jeizjavio da nije verovao da srpski as može da dominira posle povrede lakta, a na pitanje da li može da prestigne Rodžera Federera po broju grend slem titula kaže:

PROČITAJTE JOŠ:

- Da i ne! On ima šampionski mentalitet, a to ne gubite. Ponovo ima radnu etiku, disciplinu, želju i ljubav prema igri. Bilo je samo pitanje kada će ponovo pobeđivati o osvajati. Kada je na tom nivou veoma je dobar. I još je mlad, mlađi od Nadala. Pred njim je šansa da u sledeće dve godine proširi kolekciju trofeja. Kada je Federer osvojio 20. grend slem, niko nije pomislio da neko može da mu se približi. Sada imate dvojicu momaka. Na svakom grend slem turniru svedočimo istoriji - kazao je Beker koji je bio nedavno u Monaku kada je Đoković osvojio četvrtu prestužnu nagradu Laureus.

Legenda "belog sporta" kaže da mnogo toga treba da se poklopi.

Novak i Jelena Đoković, Boris Beker

Instagram/Screenshot

Novak i Jelena Đoković, Boris Beker, Foto: Instagram/Screenshot

Kada je Federer osvojio 20. grend slem, niko nije pomislio da neko može da mu se približi. Sada imate dvojicu momaka. Na svakom grend slem turniru svedočimo istoriji

PREPORUUČUJEMO I OVO:

 

 

 

- Nesreća igranja u eri sa Federerom i Nadalom jeste da ne možete stvarno da se poredite sa njima. Posle osvojenih 15 grend slem titula i sedam Australijan opena, rekli biste "vau". Jeste tako, ali sledeće je pitanje da li će Novak ikada oboriti Federerov rekord? Kraći odgovor je da postoji mogućnost da se približi Rodžerovih 20 pehara, ali mnogo stvari mora da se dogodi.

Nekadašnji Novakon trener je mišljenja da treba biti oprezan prilikom prognoza:

- Osvojio je poslednja tri grend slema, ali pre toga je imao sušni period od dve godine. Tenis je nestalan i osetljiv, mnogo toga treba da bude na pravom mesto, kako u profesionalnom, tako u privatnom životu. U ovom trenutku je savršen, na putu da stigne Rodžera i nadam se da se ništa neće dogoditi u međuvremenu - kazao je Nemac.