Novak i Srđan Đoković
Marko Metlaš/Alo!
Novak i Srđan Đoković

Marko Metlaš/Alo!

Novak i Srđan Đoković, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Srđan Đoković naglašava doprinos bugarskog tenisera Girgora Dimitrova za ključni u širenju zaraze:

"Zašto se to dogodilo? Zato što je čovek verovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mestu... Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi... Naneo je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao porodici i Srbiji", kivan je Srđan.

 

Novak je i sam rekao da ne oseća simptome, ali otac naglašava da se najstariji sin oseća psihički teško:

"Nikome nije dobro, pa ni njemu... Nikome nije dobro zbog ove situacije, Naravno da se ne oseća dobro, ali šta ćete, situacija je takva kakva jeste. Iz ovoga moramo da izađemo jači, da shvatimo da ovo mora da prođe, da se na neki način svi zaštitimo", otkrio je za RTL Srđan Đoković.

Ipak, otac prvog reketa sveta se nada da ćemo u budućnosti ponovo gledati najbolje tenisere sveta u regionu, konkretno u Zadru.

"Mi ćemo sve uraditi da u budućnosti da, kada bude neko normalno vreme i kad ne budemo imali ovakve strahove, ponovimo sve ovo. Sa zadovoljstvom ćemo doći u Zadar", poručio je za hrvatsku televiziju Srđan Đoković.

Od učesnika Adria tour-a u Zadru do sada je utvrđeno da su pored Dimitrova i Novaka zaraženi i hrvatski teniser Borna Ćorić, trener bugarskog tenisera Kristijan Groh, kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Paniki.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (2)

dado

24.06.2020 10:09

Jestel vi malo razmisljali.. Doso žigolo Dimitrov on pozitivan Jelena pozitivna... Ko zna ko je tu nulti pacijent... Po babine linije.. Drz se ti Nole Lole Astanove u svakom slucaju ces bolje proći..

dixi

24.06.2020 10:50

Novak nema razloga da se oseca psihicki lose.On je bio i ostao nas najveci ponos ! Vazno da se on fizicki oseca dobro. Ljudsko zlo je problem,virus gori i opasniji od svakog drugog virusa... Napravili su od te korone sve i svasta ,svako je koristi na svoj nacin ,otislo se predaleko. I dalje se mnogo vise ljudi razboljeva i umire od raznih bolestina,ali o tome se ne prica. Kancer je prava epidemija,samo nije zarazan,a kao da jeste. I epidemiolozi neka se dogovore da li je virus blag ili nije...