Španac se javno oglasio povodom povrede, pa otkrio glavni cilj!

Alo.rs/ I.Dž. | sport 2019-11-08 16:41:32 2019-11-08 16:41:32

Dešavanja vezana za Završni masters u Londonu ljubitelji sporta prate praktično iz minuta u minut iako nas od početka turnira dele još dva dana.

AP Michel Euler

Galvni uzrok euforije jeste činjenica da će naredna nedelja doneti odgovor na pitanje ko će dočekati kraj godine na teniskom tronu imajući u vidu da Rafael Nadal turnir u Londonu dočekuje sa dostižnom predonošću za Novaka Đokovića.

Pročitajte još:

Ipak, sve je u rukama Španca, koji bi, ukoliko osvoji turnir, sigurno ostao na vrhu ATP liste, ali je glavna dilema da li će, zbog zdravstvenih problema, uopšte biti u prilici da igra.

Neizvesnost je prouzrokovala ogromno interesovanje ljubitelja tenisa što je bio povod da se Nadal zvanično oglasi.

"Najnovije informacije? Ok, u Londonu sam, srećan što sto sam ovde. Idem dan po dan od Pariza (i male povrede trbušnjaka). Neophodno je da vidim u kom pravcu sve ide. Počeo sam da serviram juče veoma polako i sad je glavni cilj da budem spreman za ponedeljak prateći protokole koje mi je doktor dao", napisao je Nadal na Tviteru i barem delimično otklonio dileme.

Španac je ovom objavom izazvao brojne komentare, a većina se zahvalila što deli detalje sa svjim simpatizrima i poželela mu sreću. 

Bonus video: Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana

 

 

Expand player
Pogledajte više