Novak Đoković
instagram
Novak Đoković

instagram

Novak Đoković, Foto: instagram

Posle sjajne igre u prvom kolu i pobede nad Filipom Kolšrajberom (3:0), Novak nastavlja svoj pohod ka odbrani titule na Vimbldonu, to bi mu ujedno bila peta na londonskoj travi. Denis Kudla je bio bolji od Tunižanina Jazirija, takođe sa maksimalnim rezultatom.

Ovo će biti njihov prvi meč, pošto se do sada nisu sastajali, što može da znači da Novakov protivnik ima malu prednost u tom segmentu zbog dostupnog materijala.

Novak će na teren da izađe kad se završi meč Edmunda i Verdaska, a on za to vreme zabavlja publiku!

PROČITAJTE JOŠ:

Vimbldon

Profimedia

Uskoro igra meč 2. kola Vimbldona, srpski teniser Novak Đoković uvek nađe vremena za zabavu i druženje. Tako je ovoga puta isprobao svoje veštine sa običnom palicom kojom je fudbalskim žargonom rečeno "pimplovao" lopticu. On se takmičio sa teniskim akrobatom poreklom iz Srbije, Stefanom Bojićem, a ko je bio uspešniji saznajte u video snimku ispod!

Teniser koji je eliminisao Dušana Lajovića iščekuje prvog igrača sveta u trećem kolu Vimbldona. Poljski teniser, 52. na ATP listi, Hubert Hurkač (22), savladao je Argentinca Leonarda Majera rezultatom 3:1 u setovima (6:7, 6:1, 7:6, 6:3)