Jelena i Novak Đoković
Instagram printscreen
Jelena i Novak Đoković

Profimedia

Jelena i Novak Đoković, Foto: Profimedia

Bračni par Novak i Jelena Đoković nalaze se na zimovanju, a pošto su klince uspavali odlučili su da se malo posvete drušvenim mrežama.

Oni su se direktno iz kreveta uključili u lajv na Instagramu gde su potpuno otvoreno govorili o raznim životnim temama, pa su između ostalog otkrili i detalje koje javnost dosad nije znala.

Novak je obraćanje fanovima započeo pričom o njegovom omiljenom sportu, skijanju, da bi zatim Jeleni ukazao na određene stvari oko njenih aktivnosti, naravno uz šaljiv ton. Zatim je pružio punu podršku supruzi.

"Ti imaš uvek slobodu da se odrekneš nečega ako ti ne prija. Tvoja dilema je bila ako si danas pala posle 4 dana skijanja, imala si puno samopouzdanja i mislila si da ne može ništa naopako da krene, a onda si izgubila pažnju i doživela pad koji je prouzrokovao veliki strah u tebi. Osećala si da više nisi svoja na skijama i da neke najosnovnije stvari postaju ogroman izazov. Mislim da je suština svega kako se vratiti iz neuspeha i pada. Najveći zadatak čoveka je taj unutrašnji razgovor", rekao je svetski broj jedan svojoj supruzi koja je priznala da joj sve ove reči mnogo znače.

PROČITAJTE JOŠ:

"Jelena, moram da ti kažem da mi je drago što pričamo o tome, jer mnogima se dešavaju padovi u bilo kojoj sferi života. Možda preduboko ulazim u ovo jer ja sam pala i bože moj, ali na kraju sam odustala. Odskijala sam još malo ali sam odustala. Mislim da je korisno da pričamo o ovome. Meni je drago da smo mogli sa vama da podelimo ove naše filozofske razgovore, hvala što ste bili sa nama. Vidimo se uskoro Srbiji", rekla je Jelena, a nakon što je priznala da je ovo prvi put da je snimala sebe u lajvu, Novak je svima otkrio:

"Šutirala me je ovde ispod posteljine od treme", otkrio je Đoković, dok je Jelena kroz osmeh poručila da laže.

prvi put u lajvu

Nakon brojnih razgovora njima se priključio i Filip Krajinović koji je eliminisan u četvrtfinalu turnira u Monpeljeu.

"Osećam se fantastično. Izgubio sam i osećam se sjajno", rekao je on i dodao da je zaista dobro i da se ne kaje, a Nole ga je posavetovao:

"Fokusiraj se na tu emociju, igrao si dobar turnir. Igrao si na Dejvis kupu imao si dobre i usresredi se na to", rekao je Novak i dodao da je dobra stvar u tenisu to što mogu da isprave "kiks" i budu još bolji.

U jednom momentu njih dvojica su nazivali jedan drugog "Fernando", a Jeleni u jednom momentu ništa nije jasno, te ih zamolila da joj objasne šta to znači.

"Ne moraš ti baš sve da znaš", rekao je Filip, a Jelena je rekla:

"Dobro, dobro, završiće se ovaj razgovor", zaključila je Jelena kroz smeh.