Karolina Voznijacki i Novak Đoković
printscreen
Karolina Voznjacki

EPA-EFE/LUKAS COCH

Karolina Voznjacki, Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Karolina Voznijacki (29) je odlučila još pre prvog Grend slema u godini da će joj upravo on biti poslednji turnir u karijeri!

Stoga su organizatori Australijan opena potrudili da njen odlazak bude emotivan, a za to se pobrinula "velika trojka" u tenisu, čiji je član naš Novak Đoković!"Ne znam kako da ti kažem zbogom. Znam da se taj trenutak približava. Poznajemo se predugo, a živeli smo u istom gradu nekoliko godina. Viđao sam te kako trčiš na ulici i družiš se sa svojim psima. Mislim da smo postali sjajni prijatelji. Ti si izvanredna osoba, a tvoj doprinos tenisu kao igri je vrlo pozitivan i definitivno ćeš nam nedostajati. Želim da ti i tvoj muž Dejvid imate divan zajednički život" - rekao je Đoković.

Njenu karijeru su obeležili brojni ljubavni skandali, koketirala je se Kristijanom Ronaldom i redovno su se njih dvoje dopisivali preko Tvitera, a raspravljali su da li je bolje do teretane ići Ferarijem ili Lamborginijem. Ronaldo je odabrao Lambordžini, zato što "Ferari nije tako tih".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Tonight at the opening Gala Dinner for the St Petersburg tournament, catching up with the lovely @anaivanovic ?

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 8, 2016 at 10:57am PST

Bila je i sa bivšim dečkom Ane Ivanović, Fernandom Verdaskom, da bi potom bila na korak do venčanja sa golferom Rorijem Meklirojem koji ju je ostavio neposredno pred svadbe!

"Bila sam uništena. Prvo sam mislila da se šali. Planirala sam devojačko veče, zaboga! Telefon mi je poludeo, ali ja nisam mogla ni sa kim da pričam" - ispovedala se tada Dankinja!

Ona se bavila i modelinog, a njene golišave fotografije uzdrmale su teniski svet!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

2017 @ESPN #Bodyissue

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Jul 5, 2017 at 8:29am PDT

Svoj prvi i jedini Grend slem osvojila je 2018. godine, a potom se posle tri i po godine zabavljanja udala za Dejvida Lija!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Hope everyone has a good Monday! @si_swimsuit

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on Feb 27, 2017 at 5:12am PST