Skandal svetskih razmera! Nadal moli čelnike ATP-a da mu uruče prestižnu nagradu, gde je tu pravda? (FOTO)

Alo.rs/ M.D. | sport 2019-11-28 19:47:07 2019-11-28 19:47:07

Nismo očekivali ovo od njega!

AP Michel Euler

Pisali smo juče da je ATP nominovao najbolje tenisere u raznim kategorijama, ukoliko ste to propustili ispod se nalazi link o detaljnim informacijama! 

Najbolji teniser svet, Rafael Nadal iza sebe ima zaista uspešnu sezonu, osvojio je dva Grend slema, Dejvis kup sa reprezentacijom Španije, a posle 11 godina uspeo je da završi godinu na prvom mestu!

Kao trešnja na šlagu na vrhu torte mu je legla nominacija ATP-a za nagradu "Stefan Edberg" koja se dodeljuje igraču koji se tokom cele godine ponašao sa visokim nivoom profesionalizma i integriteta, koji se takmičio sa ostalim igračima sa najvećim mogućim duhom pravednosti i koji je promovisao tenis i van terenskih aktivnosti!

Oglasio se i Španac na svom Tviter nalogu, objavio je sliku nominovanih i postavio pitanje "Da li ja mogu da dobijem ove godine?" uz smajli koji namiguje i sa simbolom ruku koji se moli!

Zanimljivo je da je Rodžer Federer čak 14 puta osvajao tu nagradu, dok ju je Rafael Nadal osvojio svega dva puta! Imate li predstavu koliko je osvojio Đoković? Odgovor možete pročitate u prvom linku!

Expand player
Pogledajte više