Filip Krajinović
EPA/Jason O Brien
Filip Krajinović

EPA/Jason O Brien

Filip Krajinović, Foto: EPA/Jason O Brien

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je bio bolji od Frensisa Tijafoa, Dušan Lajović savladao je Aleksandra Bublika, dok su poraze zabeležili Miomir Kecmanović i Nina Stojanović.

Što se tiče mečeva u četvrtak prva će na teren Olga Danilović. Ona će u 1 sat iza ponoći po srednjeevropskom vremenu igrati protiv Selbi Rodžers.

Meč drugog kola Filip Krajinović igra protiv Španca Pabla Anduhara. Taj duel je drugi na programu terena broj sedam.

Krajinović će kasnije na isti teren, gde ga u konkurenciji dublova očekuje duel sa Dušanom Lajovićem protiv Marsela Mela i Orije Tekaua. Taj meč je poslednji na terenu sedam.

Nikola Ćaćić i Danac Frederik Nilsen igraju u prvom kolu dublova protiv domaćih tenisera Džejmsa Dakvorta i Marka Polmansa na terenu broj pet i to je drugi meč programa.

Nina Stojanović je eliminisana u siglu, ali je čekaju obaveze u dubl konkurenciji. Ona će sa Darijom Jurak iz Hrvatske igrati u prvom kolu protiv rumunsko-argentinskog para Irine Begu i Nađe Podorske. Taj meč je poslednji na programu terena broj 12.

Kada su parovi u pitanju posla ima i Miomir Kecmanović. On i Norvežanin Kasper Rud igraju protiv 13. nosilaca austrijsko-holandskog para Olivera Maraha i Robina Hasea. Oni će igrati poslednji meč na terenu broj 13.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ: