TK Gazela
Alo.rs
TK Gazela

Alo.rs

Foto: Alo.rs

U srcu novobeogradskog Bloka 23 čak 96 najsjajnijih teniskih bisera do 14 godina nadmetalo se za trofeje namenjene najboljima, a šlag na tortu predstavljaće sutrašnja finala u konkurenciji dečaka i devojčica.

Filip Krajinović se plasirao u osminu finala, sledi meč sa dobro znanim Špancem

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 16.09.2019. 23:33 Biće to spektakl. Filip Krajinović, Foto: AP / Christophe Ena Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u osminu finala turnira u Mecu, pošto je pobedio 89. tenisera sveta Petera Gojovčika iz Nemačke sa, 7:5, 6:4. Krajinović, 49. teniser sveta, pobedio je posle sat i 22 minuta.

Prijatan ambijent u okviru terena TK Gazela i sjajna igra tenisera i teniserki pred kojima je blistava karijera, pozivnica su za sve ljubitelje belog sporta da isprate duele za pehare u okviru turnira prve kategorije, a utiske posle dva dana takmičenja sumirao je predsednik TK Gazela Velibor Mikanović.

"Dugi niz godina tradicionalno organizujemo ovaj turnir koji je uvršten u kalendar Teniskog saveza Srbije. Radi se o turniru prve kategorije koji od prethodne godine nosi ime jednog od osnivača kluba koji je osnovan 1987. godine i treći je najstariji klub posle Crvene zvezde i Partizana", istakao je Mikanović koji je naglasio da su na ovim terenima stasale teniske zvezde Srbije poput Tipsarevića, Troickog i Lajovića.

Pročitajte još:

U polufinalu turnira za tenisere do 14 godina snage su odmerili Rađenović i Milić, kao i Rajak i Đurašinović, a u borbi za pehar će se susresti Milić i Đurašinović. Polufinalni parovi u konkurenciji devojčica su Rakić - Ivanović i Matić - Jargović. 

Bonus video: Đorđević o pobedi protiv Češke i učinku Bogdana Bogdanovića!