"SVI BI POPI****I KAD BI ĐOKOVIĆ OBORIO FEDEREROV REKORD" Redom uništavao Novakove kritičare, ovo je neverovatno, za kraj ostavio Rodžera!

Francuski teniser Žil Simon već nedeljama brani Novaka Đokovića

Federer i Đoković
Federer i Đoković, Foto: AP Tim Ireland

Najbolji teniser sveta izgleda da ima velikog prijatelja, ali i podršku u vidu francuskog tenisera, Žila Simona!

Upravo je on bio najglasniji kada je neko stao u Novakovu odbranu, a poslednji intervju koji je dao medijima u svojoj domovini će vas naježiti!

Čini se da su kritike upućene Đokoviću dodatno proključale tokom Adria Tour-a!

"Taj događaj je dao Đokovićevim neprijateljima da ga udaraju motikom. Zbog te greške ceo njegov rad je propao, vema je lako reći sada: 'Nemojte da slušate Novaka više'" - započeo je Žil Simon!

Žil Simon
Žil Simon, Foto: (AP Photo/Tertius Pickard)

Potom je rekao ono što svi misle, a tiče se Rodžera i Novaka:

"Svi bi bili iznervirani kada bi Đoković oborio Federerov rekord. Oni p***e zato što je tako jak! Ja vidim Novaka kao svakog drugog čoveka, sa njegovim pozitivnim i negativnim stvarima, kao što su Rodžer i Rafa. Ipak, kod Rodžera svi pričaju o njegovim prednostima, dok o Novaku samo pričaju o manama!"

Žil Simon se dotakao i čelnike ATP-a, pre svih Andreu Gaudencija. Istakao je da njih ne zanima fer plej i igranje u normalnim uslovima!

Osvrnuo se i na odlazak Rodžera Federera iz Saveta igrača, smatra da upravo Švajcarac može da umiri masu, da će njega poslušati, a da je jadno što ne koristi svoj glas! 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi