Aleksander Zverev sa devojkom Brendom u Beogradu
Vladimir Marković
Novak Đoković, Aleksandar Zvever, Dominik Tim

TANJUG/ SRDJAN STEVANOVIC/

Novak Đoković, Aleksandar Zvever, Dominik Tim, Foto: TANJUG/ SRDJAN STEVANOVIC/

Zahvaljujući Novaku Đokoviću, srpskom prestonicom koračaju veliki asovi belog sporta. Jedan po jedan pristižu na humanitarni Adrija tur koji počinje sutra na Dorćolu i trajaće do nedelje.

Devojke, Dimitrov je solo!

U Beogradu je već treći dan i Bugarin Grigor Dimitrov (29), verovatno najpoželjniji neženja na ATP turu. Važi za opasnu facu, bio je u vezi sa američkom pevačicom Nikol Šerzinger s kojom je raskinuo 2019. Pre toga mu je srce ukrala Marija Šarapova, a na kratko i Serena Vilijams.

Reporteri „Alo!“ zatekli su u hotelu „Saint Ten“ u centru grada Aleksandra Sašu Zvereva kako direktno sa aerodroma stiže u pratnji četiri godine starije devojke, nemačke lepotice Brende Patee. On ima 23, ona 27. Zaljubljeni par nije krio oduševljenje gostoprimstvom, a zanosna manekenka je još na recepciji potražila preporuku za šetnju gradom.

Aleksander Zverev sa devojkom Brendom u Beogradu

Vladimir Marković

Aleksander Zverev sa devojkom Brendom u Beogradu, Foto: Vladimir Marković

Brenda je ranije izjavila da je presrećna što je upoznala baš Zvereva...

- Volim visoke momke. Konačno da upoznam nekog takvog. Saša je visok 198 centimetra, ja 183. Oduševljavaju me njegove oči. I da vam priznam, za njega nisam znala ni čime se bavi kada smo se upoznali novembra prošle godine. Pre nego što sam njega upoznala, od tenisera sam čula samo za Bekera i za Štefi Graf - rekla je nedavno Brenda.

Zverev, sedmi teniser sveta, ranije je bio u vezi s malo poznatom ruskom teniserkom Olgom Šaripovom.

Sutra svečano otvaranje, igraju Nole i Džej Džej!

Adrija tur počinje sutra, a svečano otvaranje zakazano je u 16 časova. Osim što ćemo dobiti osmog učesnika na glavnom turniru, dan će obeležiti egzibicioni meč u miks dublu (oko 18 sati). S jedne strane mreže biće Novak Đoković i Jelena Janković, a s druge Nenad Zimonjić i Olga Danilović. Nakon toga biće održan žreb za glavni turnir u subotu i nedelju.