Reporteri "Alo!" u Beogradu dočekali Sašu Zvereva i njegovu zanosnu devojku

B. Paunović | sport 2020-06-11 16:57:12 2020-06-11 16:57:12

Raspoloženi Aleksandar stigao u društvu zanosne nemačke manekenke Brende Patee, koja je četiri godine starija od svog dečka.

Vladimir Marković

Zahvaljujući Novaku Đokoviću, srpskom prestonicom koračaju veliki asovi belog sporta. Jedan po jedan pristižu na humanitarni Adrija tur koji počinje sutra na Dorćolu i trajaće do nedelje.

Devojke, Dimitrov je solo!

U Beogradu je već treći dan i Bugarin Grigor Dimitrov (29), verovatno najpoželjniji neženja na ATP turu. Važi za opasnu facu, bio je u vezi sa američkom pevačicom Nikol Šerzinger s kojom je raskinuo 2019. Pre toga mu je srce ukrala Marija Šarapova, a na kratko i Serena Vilijams.

Reporteri „Alo!“ zatekli su u hotelu „Saint Ten“ u centru grada Aleksandra Sašu Zvereva kako direktno sa aerodroma stiže u pratnji četiri godine starije devojke, nemačke lepotice Brende Patee. On ima 23, ona 27. Zaljubljeni par nije krio oduševljenje gostoprimstvom, a zanosna manekenka je još na recepciji potražila preporuku za šetnju gradom.

Brenda je ranije izjavila da je presrećna što je upoznala baš Zvereva...

- Volim visoke momke. Konačno da upoznam nekog takvog. Saša je visok 198 centimetra, ja 183. Oduševljavaju me njegove oči. I da vam priznam, za njega nisam znala ni čime se bavi kada smo se upoznali novembra prošle godine. Pre nego što sam njega upoznala, od tenisera sam čula samo za Bekera i za Štefi Graf - rekla je nedavno Brenda.

Zverev, sedmi teniser sveta, ranije je bio u vezi s malo poznatom ruskom teniserkom Olgom Šaripovom.

Sutra svečano otvaranje, igraju Nole i Džej Džej!

Adrija tur počinje sutra, a svečano otvaranje zakazano je u 16 časova. Osim što ćemo dobiti osmog učesnika na glavnom turniru, dan će obeležiti egzibicioni meč u miks dublu (oko 18 sati). S jedne strane mreže biće Novak Đoković i Jelena Janković, a s druge Nenad Zimonjić i Olga Danilović. Nakon toga biće održan žreb za glavni turnir u subotu i nedelju.

 

 

 

Expand player
Pogledajte više