Novak Đoković
(AP Photo/Lynne Sladky)
Novak Đoković

(AP Photo/Lynne Sladky)

Novak Đoković , Foto: (AP Photo/Lynne Sladky)

Već danima se spekulisalo o mogućem otkazivanju turnira u Majamiju, a izgleda da će se ono izvesno dogoditi iako su organizatori tvrdili da će se takmičenje odviti!

Kako prenosi poznati američki novinar koji je specijalizovan za NBA, Mark Stajn, čelnici ATP-a su u naprednoj diskusiji kako bi otkazali sve turnire u narednih šest nedelja!  

Britanski novinar Majk Dikson je preneo vest da je otkazan Majami open, a njegove reči je potvrdio otac Fabio Fonjinija, italijanskog tenisera:

"Majami je otkazan, zdrav razum je preovladao. Fabio mi je to sad rekao. Mislim da je cela turneja koja se igra u Evropi pod znakom pitanja"

ITF je već otkazao neka takmičenja, o tome možete na linku ispod da čitate!

 

Novinar "BBC". Rasel Fuler je na svom tviter nalogu objavio:

"Ostanite u pripravnosti, moguće je da tenis bude suspendovan u narednih šest nedelja od strane WTA i ATP. Saveti igrača se sastaju danas, a ovo je izgleda direkcija u kojoj će ići što se tiče putovanja (što se igrača tiče)"  

 

To znači da nećemo gledati Đokovića, Nadala i mnoge druge tenisere sveta kako se takmiče!

Pošto je izvesnije da neće biti ni turnira u Majamiju, sledeće takmičenje sa najboljim teniserima sveta je Monte Karlo koji se održava 12.04. - 19.04.2020. godine!

Ipak, ne postoji garancija da će se održati i turniru u Aprilu!