Rafael Nadal
EPA-EFE/CRAIG GOLDING
Rafael Nadal, Foto: EPA-EFE/CRAIG GOLDING

Drugi teniser sveta je trijumfom nad prvim vratio Srbiju u borbu za trofej.

Nesumnjivo je da mu je mnogo pomogla srpska publika, koja je bila dominanta u "Ken Rozvel" areni. Sprske zastave su bile svuda na tribinama još od grupne gaze u Brizbejnu.

Novak je svaku priliku koristio da se zahvali na fenomelanoj podršci, dok je Rafael Nadal bio isfrustran:

"Iskreno, publika je bila fantastična svakog dana, ali nekada ljudi iz nekih zemalja ne razumeju kako tenis funkcioniše, misle da je fudbal. Poštovanje mora da bude tu, a njega nije bilo od malog dela publike", izjavio je Španac na pres-konferenciji.

 

 

Komentari (4)

eeee

12.01.2020 15:53

da je pobedio ne bi mu publika smetala.

Teniser

12.01.2020 20:10

Ko gubi ima pravo i gotovo uvek se ljuti, ništa novo. Rafa je fin momak, ne treba mu uzeti za zlo, ovakvi porazi bole ali ga treba podsetiti da nije tako reagovao i nije mu smetala fudbalska atmosfera kad je publika bukvalno divljala u Madridu ili kad je igrao sa Noletom na Rolan Garosu.

Bata Kile

13.01.2020 02:46

Ma laze bre Nadal,bio sam sinoc i tacno je da se neverovatno navijalo,sto i sam Nole kaze da je bilo istorijsko navijanje i da ce da ga pamti jer ga nije do sada doziveo u svojoj karijeri ali Nadala niko nije vredjao osim sto sam ja jednom viknuo na Spanskom VAMOS SRBIJA,cisto da zbunim Spance.

Anna

13.01.2020 14:07

@Bata Kile - Nisi trebao,Rafa je veliki igrac i treba mu dati pdrsku Videli smo kako su Englezi odvratno bili protiv Noleta svojim navijanjem