Đoković i Nadal
AP Gregorio Borgia
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: AP Photo/Gregorio Borgia

Uspeh Srbina potvrdio je da on i Nadal još nemaju pravu konkurenciju među teniserima "sledeće generacije" kako u svetu belog sporta nazivaju talente među kojima su Cicipas i Šapovalov.

Pročitajte još:

Dominaciju Đokovića i Nadala, i istorijsku trku po broju mastersa sportski mediji su preneli na različite načine, a teniski portal pod okriljem ATP-a koji je zadužen za sve zvanične prenose i snimke sa prestižnih turnira se na podrugljiv način osvrnuo na neverovatne rezultate Srbina i Španca.

Pokušalii su ljudi bliski ATP-u da budu duhoviti prilikom osvrta na činjenicu da Novak i Rafa ispisuju zlatne stranice tenisa, pa su dva najbolja tenisera uporedili sa cirkuskim radnicima.

Nadal mu preoteo prvo mesto, a Đoković poručio pred odlučujući turnir "NIJE ISTO BEZ NJEGA!"

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 04.11.2019. 10:13 Svaka čast! Nadal, Đoković, Foto: AP Novak Đoković trijumfovao je na Mastersu u Parizu, a svojom izjavom oduševio je ljubitelje tenisa i pokazao je još jednom svoju klasu!

Da li je animacija samo neumesna šala, ili smišljena provokacija, ostaje dilema, ali je činjenica da mngi smatraju da je ATP prerano "svrgao sa trona" Novaka i Rafu i veliku pažnju posvetio "sledećoj generaciji".

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo