Novak Đoković i Nik Kirjos
twitter/SI_Tennis
Novak Đoković i Nik Kirjos

twitter/SI_Tennis

Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: twitter/SI_Tennis

* Novak i Nik do sada su odigrali dva međusobna duela

* Oba puta slavio je Kirjos

* Ti mečevi odigrani su tokom 2017. godine

Nik Kirjos ne prestaje sa ratom protiv Novaka Đokovića, a novi "napad" se desio u Vašingtonu. Naime, jedan od navijača je zatražio da mu se Kirjos potpište na majici, ali je Australijanac umesto toga uradio nešto netipično za profesionalca, ali čini se potpuno tipično za njega.

Na majici je bilo ispisano Novak, a Kirjos je to iskostio da pošalje poruku mržnje našem asu. Odlučio je da napiše svoje ime umesto Novaka, ali i da precrta tih pet slova koja mu očigledno toliko smetaju, istovremeno govoreći:" Eto to mislim o tebi i tvojoj majici " , rekao je nakon precrtavanja.

"On ima bolesnu opsesiju da se svima dopadne, da ga svi vole. Toliko želi da se svima sviđa... Ja to ne mogu da podnesem", rekao je Kirjos u podkastu Bena Rotenberga, pa dodao: "Federer je najveći, bez obzira da li će ga Đoković prestići ili ne". Da ima poseban pik na Novaka potvrdio je i sledećim rečima:" On je najarogantinja osoba u istoriji", rekao je Kirjos.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković je u nekoliko navrata govorio da je umoran od priče o Kirjosu, a da smatra da će Australjanac biti veliki teniser kada smiri "ludu glavu" potvrdio je u više navrata. Podsetimo, na meti Australijskog tenisera bio je i Rafael Nadal, a posebno je to bilo izraženo tokom nedavno završenog Vimbldona kada su se Kirjos i Nadal sastali u drugom kolu. 

BONUS VIDEO:

Novak Đoković napravio šou na Vimbldonu!