Ovo je stan Novaka Đokovića u Crnoj Gori vredan preko 2 MILIONA EVRA: Komšije su mu TAJKUNI i BIZNISMENI, a evo šta sve poseduje! (FOTO)

R. Jeremić | sport 2019-08-13 10:06:42 2019-08-13 10:06:42

Najbolji teniser sveta pametno ulaže u nekretnine, kojih ima nekoliko na različitim mestima sveta.

Alo.rs

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković preferira stanove sa fenomenalnim pogledom u elitnim delovima grada, te tako ima stanove u Monte Karlu, Njujorku, Majamiju, Tivtu i Beogradu. Svi Noletovi stanovi se nalaze u elitnim delovima grada, na spratovima dovoljno visokim za fenomenalan pogled na more ili grad.

Đoković je pre nekoliko godina pazario nekretninu Crnoj Gori u najelitnijem naselju. Reč je o Porto Montenegro u Tivtu, a veruje se da je Đoković ovaj stan kupio kako bi ga ostavio svom nasledniku Stefanu u "amanet". Novak je stan renovirao pre rođenja sina Stefana, a kako saznajemo ova nekretnina vredi 2,2 miliona evra.

Tik ispred zgrade nalazi se marina, a kompleks u kom Nole ima stan raspolaže teniskim, fudbalskim i terenom za polo, luksuznim hotelima, bazenima, prodavnicama i restoranima, dok su mu komšije ruski tajkuni, američki i engleski biznismeni.

Novak kreće u odbranu Sinsinatija! Zna se i kad danas izlazi na teren!

AUTOR: B92/V.Ž. DATUM I VREME: 12.08.2019. 23:49 - 13.08.2019. 00:08 Britanski teniser poražen je u svom povratničkom meču Novak Đoković, Foto: Profimedia Amerikanac Sem Kveri je savladao Francuza Pjer-Iga Erbera u dva taj-brejka 7:6 (2), 7:6 (1) pre svega zahvaljujući sjajnom servisu (18-4 as udarci).

BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI! 

 

Expand player
Pogledajte više