Mats Vilander u emisiji "Oko" na RTS
Screenshot, RTS
Mats Vilander u emisiji

Screenshot, RTS

Mats Vilander u emisiji "Oko" na RTS, Foto: Screenshot, RTS

Novak Đoković je završio učešće na US Openu pošto je u osmini finala predao meč Stenu Vavrinki u trećem setu pri rezultatu 4:6, 5:7, 1:2.

On je zbog povrede ramena mora da preda meč Švajcarcu na početku trećeg seta!

PROČITAJTE JOŠ:

U razgovoru za "Sportklub", stručno konusltant "Eurosport-a" Mats Vilander kaže da je Novak Đoković povlačenjem napravio “potez koji je morao da napravi“.

“Da li je mogao da igra na jednoj nozi i da igra jednoručni bekhend još četiri gema kako bi negde pisalo da je izgubio od Stana? Mogao je to da uradi pretpostavljam... Jedino što mi pada na pamet jeste da to publiku u Njujorku podseća na drugu situaciju koja mu se ovde desila, ono sa Rodikom 2008. godine. Oni se sećaju toga, vole Novaka jer je šampion, vole njegov stil igre, ali mrze to što su morali da gledaju kako se povlači. Ko bi mogao da provuče sa time“, pita se Vilander!

O njegovom meču sa Rodikom smo pisali, što možete da pročitate u linku ispod!

Razbio miljenika publike pa mu zviždali tokom celog intervjua, i tada je bio povređen! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 22:27 Nikad ga nisu voleli! Novak Đoković, Foto: youtube/Grant Wong Novak Đoković je završio učešće na US Openu pošto je u osmini finala predao meč Stenu Vavrinki u trećem setu pri rezultatu 4:6, 5:7, 1:2. On je zbog povrede ramena mora da preda meč Švajcarcu na početku trećeg seta!

On podseća da su i Nadalu zviždali, a da samom jednom čoveku nikad nisu: 

“Samo Federer. Setite se, i Nadalu su zviždali u Australiji kada je u finalu protiv Vavrinke zatražio medicinski tajm aut, a bio je praktično u suzama. Hej, zviždali su Nadalu?! Da, samo jedan igrač, a to je Federer – ne znam zašto, ali on bi svugde mogao da se provuče sa time. On je neobjašnjiv fenomen, Novak i Rafa možda dođu do tog nivoa, ali to nije toliko ni bitno. Kao u politici – da li bi trebalo da bude bitna popularnost ili politike koje se predlažu? Isto i u tenisu, najvažnije su pobede, najvažniji si rezultati, a jesi li popularan ili nisi – koga boli d..e, na kraju krajeva. Koga briga za to? Gubimo to iz vida...“

Treći teniser sveta pucao na linijskog sudiju zato što je doneo pogrešnu odluku! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 02.09.2019. 16:56 - 02.09.2019. 17:02 Usledila kazna! Majk Brajan, Foto: AP Photo/Sarah Stier Američki teniser Majk Brajan je kažnjen zbog gestikulacije koju je napravio sa reketom tokom US Opena. Brajan koji igra u dubl sa svojim bratom Bobom, je okrenuo svoj reket naopačke i pretvarao se da puca izu puške!

Novaku predstoji pauza, a kako je sam rekao, jedno dve nedelje će pauzirati!

BONUS VIDEO

Saša Đorđević posle meča sa Filipinima: Ne volim prljavu igru!