Novak Đoković
Alo/Marko Metlaš
Novak Đoković

AP/Seth Wenig

Foto: AP/Seth Wenig

Sada je to i učinio na svom Instagram profilu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Sep 6, 2020 at 3:58pm PDT

"Cela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija, i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala Bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Jako mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno."

"Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju sa turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju, kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser."

"Izvinjavam se organizatorima US Opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve."

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Aca

07.09.2020 06:37

Sledeci put ponesi bromazepam ako imas problema sa zivcima. Tako si u naletu nervnog rajstrojstva mogao pogotiti neko dete u glavu. I treba da te oteraju ne znas da se ponasas, sad lepo idi pa kuci zeni zivcani i jedi zobnicu.

Saradžogla

07.09.2020 15:58

@Aca - Ноле је морао да зна до чега ће доћи ако се лоптица не упути преко мреже већ ... На жалост по Нолета имаће велике штете како моралне тако и новчане.Да је меч изгубио не био ,,пропаст света'' али овако ...