Novak Đoković
Foto: Marko Metlaš
Novak Đoković

Foto: Marko Metlaš

Novak Đoković, Foto: Foto: Marko Metlaš

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković u nedelju stiže u Madrid, pred početak Dejvis kupa. Đoković će u popularnoj "Magičnoj kutiji" (Caja magica) odraditi prvi trening u Madridu.

Izbacio Federera pa dao svoje viđenje na to "kako je biti u koži Đokovića?"!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.11.2019. 09:31 Pobeda koju je posvetio svojoj zemlji i timu! Cicipas - Đoković, Foto: (AP Photo/Andy Wong) Grčki teniser Stefanos Cicipas se plasirao u finale Završnog Mastersa u Londonu posle pobede nad Švajcarskim teniserom Rodžerom Federerom!

Trening reprezentacije Srbije zakazan je na centralnom terenu od 16:30 do 18:30, od 19:00 bice održana zvanična pres konferencija u medija centru "Kaha mahike" na kojoj će prisustvovati ceo naš tim.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Novak u Madrid dolazi posle Završnog mastersa u Londonu koji je neuspešno završio, sa dva vezana poraza od Dominika Tima i Rodžera Federera i ispadanja u grupnoj fazi.

U nedelju je takođe i "Kids day", a od srpskih tenisera na ovom događaju učestvovaće naš reprezentativac Viktor Troicki, koji je odradio trening sa kolegom Filipom Krajinovićem. Njihovom treningu prisustvovali su mali teniseri, učesnici "Kids day"-a.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!