LEGENDA Novak posle nagrade za najboljeg na svetu doživeo NEŠTO NEOPISIVO!

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković, nakon što je četvrti put u karijeri dobio Laureus nagradu za sportistu godine, izjavio je da je tokom kriznog perioda imao mnogo sumnje i dilema, ali da je uspeo da pronađe bolju verziju sebe.

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: EPA/Sebastian Nogier

"Dosta sam ispitivao sebe u najdubljim nivoima svog karaktera. U tim trenucima mi nije bilo jasno zašto se sve to dešava i nisam, naravno, baš bio sre han zbog toga, ali sam razumeo da treba da budem zahvalan zato što obično u takvim trenucima čovek ima veliku priliku da se transformiše, da bude bolja verzija sebe", rekao je Ðoković za RTS, priznavši tako da je doživeo nešto novo i lepo u sebi.

Ipak, Ðoković je uspeo da se vrati na vrh.

NOVAK POKIDAO GOVOROM POSLE KRUNISANJA "Hteo sam da ostavim reket, a sada pričam priču!" Onda se okrenuo NEKADA NAJBOLJOJ NA SVETU i rekao: Hvala ti što si me inspirisala! (VIDEO)

"To se na kraju desilo i evo, 12 meseci nakon toga, stojim ovde pred vama osvojivši tri grend slema i vrativši se na poziciju broj jedan na svetu, što stvarno pre 12 meseci možda nije izgledalo baš realno", rekao je srpski teniser.

Povezane vesti

 • Korisnik: šane
  19/02/2019 - 10:37
  ŽIVA LEGENDA!!!! ČOVEK LJUDINA DUŠA...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi