Novak Đoković - Danil Medvedev
Tanjug/AP
Novak Đoković - Danil Medvedev

Tanjug/AP

Novak Đoković - Danil Medvedev, Foto: Tanjug/AP

Da li je ovo znak da Novak ipak neće duže pauzirati? U dva dana pošto je otvorena lista prijava za Majami open (22. mart- 4. april), teniseri su odradili "obavezu" i zvanično stavili imena na listu učesnika prvog turnira iz serije Masters 1000 u sezoni.

Da li će Novak igrati Mastersu u Majamiju?

 

Verovali ili ne, prijavilo se čak svih 77, od prvog do 77. mesta, među kojima su lider Novak Đoković, Dušan Lajović (27), Filip Krajinović (31), Miomir Kecmanović (41), Laslo Đere (59), kao i branilac trofeja iz 2019. Rodžer Federer (2020. nije održan turnir). 

Ipak, mora se sve uzeti uz malu ogradu, jer prijava i ne znači obavezno učešće na turniru, ali je jasno da bi Novak želeo da igra na američkoj turneje pre nego što u Evropi počne sezona na šljaci. Da li će Novak zaista i putovati na Masters u Majamiju znaće se početkom sledeće nedelje. Izvesno je da će na oba turnira konkurencija biti paklena, možda čak i jača nego na Australijan openu, jer se vraća Rodžer Federer, a očekuje se da formu povrate i Rafael Nadal i Dominik Tim koji su se propisno obrukali u Melburnu.

PROČITAJTE JOŠ: