Novak ima novog gurua kome je poklonio i stan!

I.Đ. | sport 2018-03-28 22:09:08 2018-03-28 22:09:08

Prebrz povratak na teren posle operacije lakta Novaku Đokoviću ništa dobro nije doneo. Rane eliminacije u Indijan Velsu i Majamiju su arhivirane a potraga za novim rešenjima rezultirala je angažovanjem novog guru majstora.

Instagram/djokernole

Radi se o guru majstoru Žarku Iliću kojem je Novak u znak zahvalnosti poklonio i stan u naselju Vest 65.

Posle mnogih srpskih pevača i sportista, i Novak je odlučio da pomoć potraži kod Ilića, prenosi Kurir.

Evo šta o sebi kaže Žarko Ilić:

 

Idemo?

A post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on Sep 9, 2016 at 11:08am PDT

"Zahvaljujući formalnom obrazovanju iz medicine mogu da se približim ljudima. U mom iskustvu i traganju i zapadni i istočni pristup isceljivanju se integrisao. Zbog toga je moj jezik razumljiv zapadnom čoveku, koga bi holistički pristup Istoka na prvu loptu odbio. Krećem od stanja tela i emocija, vraćam se umu i duhu, kombinujući sve tehnike koje sam naučio i povezujem ih reikijem. Moj stil nije pretenciozan, pristupačan je i bez pompe. Moje učenike i pacijente (a svi su oni moji prijatelji) učim kako da što lakše integrišu reiki u svakodnevni život."

 

enjoy looking at the whales in the Pacific Ocean❤️

A post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on Mar 22, 2018 at 4:18pm PDT

"Posmatram energetsko stanje i nudim lek kroz metaforičnu priču koja problem prikazuje ogoljeno i jasno. U tome se krije motivacija stotine mojih učenika da rade na sebi kako bi pronašli mir, spokoj i radost u zdravom životu. U pitanju je tehnika koja, iako duboko ukorenjena u duhovnim učenjima Istoka, podjednako pomaže i verniku i ateisti i agnostiku jer ima svoje uporište u savremenoj nauci. Potrebno je samo malo otvoriti um i biti spreman na rad na sebi", istakao je Žarko na svom sajtu.

Nadamo se da će Novak uspeti da se sa ili bez pomoći Žarka Ilića što pre oporavi pre zahtevne sezone na šljaci.

Expand player
Pogledajte više