Novak Đoković
EPA
Novak Đoković

EPA

Novak Đoković, Foto: EPA

Selektor Dejvis kup reprezentacije Hrvatske Željko Krajan objasnio je koliko se divi Divu sa Šalate. Ivo Karlović je postao najstariji pobednik na jednom masters turniru jer je sa punih 40 godina i 11 dana prošao do četvrtog kola Mastersa u Indijan Velsu.

PROČITAJTE JOŠ:

- Kapa do poda. Neverovatno je šta radi. Svako malo kažemo da proživljava drugu mladost, a ovo je treća ili četvrta Ivina mladost. Najstariji je igrač s pobedom u istoriji Masters turnira. Fantastičan uspeh. Samo neka ga zdravlje posluži i, uveravam vas da još nije kazao sve na ovom Indijan Velsu. U pobedi protiv Borne Ćorića pokazao je da ima odličnu igru s osnovne linije, servis mu je standardno sjajan i niko, baš niko, u ovom trenutku ne bi protiv njega da stoji s druge strane mreže - rekao je Krajan za Index.hr.

Rodžer Federer i Rafael Nadal nemaju pozitivan skor sa prvim teniserom planete Novakom Đokovićem, ali Karlović ima. Za sada je 1-2 u zvaničnim mečevima u korist hrvatskog igrača a selektor Hrvatske se tim povodom našalio.

- Nije Novak jedini koji ima komplekse od Ive (smeh). Nije lako igrati protiv njega. Uvek zavisiš od lopte ili dve, od taj-brejka, a užasno je teško igrati protiv takvog pritiska koji Ivo nameće. Čak i najboljima je muka kad vide da moraju na Karlovića jer znaju da, ako izgube servis, da je set verovatno gotov - kaže Krajan.