Novak Đoković igrao fudbal u Majamiju
Twitter, Screenshot
Novak Đoković igrao fudbal u Majamiju, Foto: Twitter, Screenshot

Novak Đoković stigao je u Majami gde ga na terenima Ki Biskejna očekuje učešće na drugom Mastersu sezone, a Srbin je pod pritiskom da popravi utisak sa turnira u Indijan Velsu gde je neočekivano ispao u 3. kolu.

PROČITAJTE JOŠ:

Najbolji teniser planete je odmah po dolasku odradio trening i to na najvećem terenu, odnosno na "Hard rok stadionu", areni na kojoj igra NFL tim Majami Dolfins, a koja je specijalno pretvorena u teniski objekat za ovaj turnir.

Dobra vest je i to što je trening odrađen pred očima Marijana Vajde koji mu se priključio nakon što je propustio turnir u Indijan Velsu, a po završetku treninga njih dvojica su se bacili i na fudbal.

Odigrali su partiju sa klincima koji su bili prisutni, a sve to su snimili organizatori Mastersa u Majamiju i shvatili da bi odmah mogli da pređu među fudbalske menadžere i posreduju u transferu najboljeg tenisera sveta.

Okačili su snimak na svom zvaničnom Tviteru i ponudili Novaka Đokovića timu Inter Majamija koji je osnovao legendarni Dejvid Bekam i koji će tek da se priključi MLS-u.

- Dobro uštopovana lopta, Nole! Hej vi iz Inter Majamija, da li vam je potreban igrač? Znamo jednog momka - poručili su sa Tvitera Mastersa u Majamiju.