OVAJ TRENUTAK CEREMONIJE SVIMA PROMAKAO Novak i Monika Seleš prišli jedno drugom i... NEVEROVATNO! KAKAV MOMENAT ZA SRBIJU! (VIDEO)

Učinili su nas ponosnima.

Novak Đoković sa suprugom Jelenom na dodeli
Novak Đoković sa suprugom Jelenom na dodeli "Laureus" , Foto: EPA, Sebastien Nogier

Srpski teniser Novak Đoković je krunisan u ponedeljak uveče u Monaku, on je četvrti put izabran za najboljeg sportistu sveta. Đoković je na svečanoj ceremoniji dobio nagradu Sportske akademije "Laureus".

Princ Albert od Monaka ga je proglasio pobednikom, a kada se popeo na binu slavna teniserka Monika Seleš mu je uručila "Laureusa".

Momenat pre toga, Monika i Novak su se poljubili tri puta, što je stari srpski običaj. Na ovakvim ceremonijama gotovo da je pravilo ljubljenje dva puta ili samo rukovanje, ali njih dvoje su očito insistirali da se ispoštuje narod čiji su deo. Svakako veliki razlog da budemo ponosni.

Selešova, iako odavno ima američko državljanstvo, nije zaboravila odakle je potekla, a to je iz naše zemlje. Đoković se u uvodnom delu govora obratio upravo nekada najboljoj teniserki sveta.

NIJE VIŠE SAMO VILANDER Još jedna teniska legenda protiv Novaka: "NADAL SIGURNO OSVAJA GAROS! NEMA ŠANSE PROTIV NJEGA"

"Sanjao sam da napravim nešto što si ti napravila u svojoj karijeri. Jelena Genčić je imala zasluge za to, jer je uticala na moj život više nego iko osim mojih roditelja. Znam sve o tebi, da ideš u 9.30 u krevet, jedeš zdravo, ne piješ koka-kolu. Morao sam da radim isto što i ti i hvala ti što si me inspirisala", rekao je, između ostalog, Novak Đoković.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi