Novak Đoković
(Carl Recine/Pool Photo via AP,
Novak Đoković

(Carl Recine/Pool Photo via AP,

Novak Đoković, Foto: (Carl Recine/Pool Photo via AP,

Prema rasporedu prvi turnir biće u Vašingtonu 14. avgusta, a zatim slede masters u Sinsinatiju, 22. avgusta, koji je predviđeno da se igra u Njujorku, pa US Open (31. avgust), turnir u Kicbilu (8. septembar), mastersi u Madridu (13. septembar) i Rimu (20. septembar) i Rolan Garos (27. septembar).

Đoković je i pre nego što se zarazio koronom napomenuo da će najverovatnije propustiti američku turneju, a sada se čini da je to više nego izvesno.

Sudeći prema rasporedu koji je objavljen na njegovom sajtu, sada je i definitivno da neće igrati do kraja septembra. Naime, u kalendaru stoji da će prvi naredni turnir na kome će nastupati biti Rolan Garos.

On bi trebalo da počne 27. septembra. Ostaje da se vidi da li je ova odluka konačna i ima li prostora za promene.

 

Pročitajte i:

 

Komentari (3)

Sladjan

07.07.2020 14:29

Mnogo su glupi oni,ipak CE Novak biti najjbolji teniser u istoriji ,nije bitno dal za godinu ,dve,!!!!!ameri u gubirku sto nemaju prilike gledati a Novak moze I bez njih!!!!

Zoran

07.07.2020 15:00

Igra gde hoce.

Mihajlo Todorovic

07.07.2020 19:04

Novace, nastavi da radis svoj posao. Ne obaziri se na zlobnike i negativne komentare. Ma bas te, bre, briga. Nemoj to ni da citas, a ni da gledas na fejsu, TV-u i sl. Samo napred.