Novak Đoković
AP/Darko Vojinović
Novak Đoković

AP/Darko Vojinović

Novak Đoković, Foto: AP/Darko Vojinović

Novak Đoković svakodnevno dobija veliki broj kritika zbog organizacije serije turnira po bivšoj Jugoslaviji.

25. teniser sveta u dublu i Novakov kolega iz Saveta igrača iz ATP-a, Brazilac Bruno Soares je kritikovao srpskog tenisera:

"Adria Tour je bio horor-šou. Sve što se tamo dogodilo svedoči ogromnoj neodgovornosti. Pokazali su veliku nezrelost i neverovatnu neodgovornost. Teško mi je uopšte pronaći prave reči kojima bih to opisao. Ako ste i na Severnom polu, ne možete u ovo doba postavljati na Instagram snimke kako se zabavljate. Nisu pokazali ni minimalno poštovanje prema onome što se događa u svetu. Horor-šou", rekao je Bruno Soares!

Već danima se hajka vodi da se Đoković smeni sa pozicije predsednika Saveza igrača ATP-a, a jedna od glasnijih kritika stiže iz Španije:

"Da deci i sportistima kažete što ne smeju činiti, potrebno vam je samo nekoliko reči i video Đokovića kako pleše u noćnom izlasku. Tada im otvorite novine i kažete: 'E, sad pročitajte što se događa u svetu.' Kako smo samo zaboravni. Prijatelj koji radi u bolnici mi je rekao, dok smo gledali ljude koji se u baru grle: 'Ne bi to radili da su videli koliko je ovo sranje opasno, onda niko ne bi riskirao.' Neki misle da su to meci koji ubijaju samo starije ljudi. Osećaju se bezbrižno i sigurno. Nije ih briga postaju li sejači smrti. O čemu je razmišljao taj teniski genij, ta sebična neznalica o životu koja je govorila da sve radi čistog srca i iz najboljih namera", piše Manuel Julia Dorado, novinar španske "Marce".

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (1)

Lavica

25.06.2020 22:13

Vi " gospodo" iz Brazila I Spsnije, bolje Vam je da gledate u svoje zemlje I pomognete ljudima kojima je sada potrebna pomoc, nego da trosite reci na drugu DRZAVU u ovom slucaju Srbiju I naseg Noleta, jer te Vase komentare koji su uvredljivog karaktera I sadrzaja samo sebi skodite...time pokzujete kakvi ste vi uopste ljudi I kakav Vam je karakter, bezosecajnost nicemu ne vodi....zato use I u svoje kljuse ??