Nadal i Đoković
EPA-EFE/SCOTT BARBOUR
Novak Đoković -  Rally For Relief

EPA-EFE/SCOTT BARBOUR

Novak Đoković - Rally For Relief , Foto: EPA-EFE/SCOTT BARBOUR

Novak Đoković, Rodžer Federer, Serena Vilijams, Rafael Nadal, Naomi Osaka, Karolina Voznjacki, Stefanos Cicipas, Petra Kvitova, Aleksandar Zverev, Koko Gauf, Dominik Tim i Nik Kirjos učestvuju na sjajnom egzibicionom takmičenju koje se održava na "Rod Lejver" stadionu u Melburnu pod nazivom "AO razmena za olakašanje"!

Cilj je jasan, najveće zvezde su se ujedinile kako bi prikupile novac za teške požare u Australiji koji prete da odlože prvi Grend slem u godini!

Ovu egzibicija je otvorena mečom "tim Viljams" koje čine Dominik Tim, Petra Kvitova, Novak Đoković i Rafael Nadal, protiv tima Voznjacki čiji su deo Koko Gauf, Aleksandar Zverev, Stefanos Cicipas i Naomi Osaka!

Novak Đoković -  Rally For Relief

EPA-EFE/SCOTT BARBOUR

Novak Đoković - Rally For Relief , Foto: EPA-EFE/SCOTT BARBOUR

Glavni animator je bio Novak Đoković koji je u više navrata nasmejao publiku, pošto svi teniseri pored reketa imaju i mikrofon, mogli smo da čujemo razmenu reči!

Tako je Nole provocirao Grka glasnim kašljanjem, što je uticalo na Stefanosa koji je nekoliko puta pogrešio servis. Novak je nadogradio svoju "prljavu igru" i prilikom servisa Cicipasa viknuo je jako "PRESTUP", što je izazvalo lavinu smeha sa tribina!

Ipak to nije pomoglo Kvitovoj i Đokoviću pošto su izgubili prvi gem, pa je Nadal ušao umesto Srbina!

Potom su Nadal i Đoković zaigrali u dublu, a dok je Srbin servirao Nadal mu je srednjim prstom pokazao instrukcije! 

Srbin je ponovo oduševio publiku svojim komentarom, ovog puta se našalio na račun Stefanosa i Zvereva koji su sporo menjali stranu!

"Pogledaj! 'Novu generaciju' kako je spora! Neverovatno!" - rekao je Nole a Nadal se složio sa tim!

Našalio se Đoković i sa Serenom kojoj se čak i poklonio!

"Serena, pokušavamo naše najbolje zbog tebe!" - odgovorio je američkoj teniserki pa potom dao instrukcije Nadalu koji je zaradio meč poen!