TRENUTAK JE TUŽAN, TEŽAK, CRN "Novače, tvoja dobrota će se vekovima prepričavati i veličati, svetlosti naša" Od njenih reči se cela Srbija skamenila

Emotivno se zahvalila Noletu.

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: Alo/Marko Metlaš

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je donirao pet miliona dinara koronavirusom ugroženom Novom Pazaru. Na njegov novi prelep gest reagovala je mlada srpska teniserka Fatma Idrizović, FED kup reprezentativka naše zemlje, obrativši se na Instagramu.

"Hvala, svetlosti naša, naš čoveče! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn".

Fatma Idrizović
Fatma Idrizović, Foto: Youtube/Sandžak Media

"I kad smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja. Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ, svetlosti naša!", napisala je mlada Fatma na Instagramu.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Anđel
  03/07/2020 - 10:53
  I kad smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja. Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ, svetlosti naša!
 • Korisnik: Žarko
  03/07/2020 - 10:52
  Hvala, svetlosti naša, naš čoveče! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn
 • Korisnik: milan
  03/07/2020 - 10:44
  Ovo je nasa ljepota ,srce malo natjerala si mi suze radosnice .Ovako se treba voljeti i vidjeti dobrota drugoga.
 • Korisnik: boki
  03/07/2020 - 09:53
  sta reci na ove reci nrgo samo bravo bravo bravo.
 • Korisnik: Leposava
  03/07/2020 - 09:42
  S obzirom da i gospodin Adem Ljajić zaradjuje pristojan novac u svetu , mene interesuje koliko je donirao svom narodu .
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi