Susret u Beogradu: Džili i Novak
Alo!/Vladimir Marković
Susret u Beogradu: Džili i Novak

Alo!/Vladimir Marković

Susret u Beogradu: Džuli i Novak, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Džuli Sojer (30), Francuskinja koja živi u Londonu i radi kao profesorka francuskog jezika, najvatreniji je Noletov fan. Prati ga već četiri godine i odlazi na sve turnire na kojima Nole igra. Prošle godine je išla na čak 10, a sada planira da ide na nova četiri.

Ova simpatična devojka je, definitivno, Noletov superfan. Svedoči tome i tetovaža s Đokovićevim inicijalima na ruci.
- Moj dolazak u Beograd je bio ciljan jer sam znala da će Đoković biti u vašoj prestonici pre odlaska u Dubai. Najpre sam šetala Kalemegdanom i ulicama Beograda, a onda sam otišla do Noletovog restorana i tamo sam ga srela. Kada me je video, iskreno se oduševio. Znamo se odlično, zato što ga aktivno pratim po turnirima širom sveta. Za njim idem na grend slemove, masterse. Gde je on, tu sam i ja - uz osmeh kaže Džuli za „Alo!“.

Tetovaža kao pečat ljubavi prema Đokoviću

Alo!/Vladimir Marković

Tetovaža kao pečat ljubavi prema Đokoviću, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Priča počinje 2006, kada sam gledala Noleta na TV-u. On je tada izgubio meč od Nadala, ali me je potpuno opčinio. Posebno me oduševilo što je na sebi imao dres Francuske, moje zemlje. Novak je divan, otvorenog je uma i jedini je sportista koji voli i poštuje svoje fanove. Kada god me vidi, oduševi se. Uvek ustane da se pozdravi sa mnom, popriča desetak minuta, uvede me na svoj trening. I sada je to učinio. Jedino je mene pozvao da prisustvujem njegovom treningu, svestan moje ljubavi prema njemu i žrtvi koju sam podnela kako bih doputovala iz Londona u Beograd - dodaje ona.

Džuli u dahu nastavlja...
- Potpuno je drugačiji od svih vrhunskih sportista, bez sujete je i kompleksa. Iako je iz Srbije, sa ponosom može poneti dres bilo koje druge zemlje, govori nekoliko stranih jezika i poštuje sve kulture. Budući da radim kao profesor u privatnoj školi, mogu da se izborim za slobodne dane za putovanja, a ne žalim novac koji trošim zbog mog idola - zaključuje Džuli.