ŠOKANTNA ISPOVEST JELENE! Ona se inatila pa joj je Novak dao otkaz, ipak je njen ego bio jači: "Ti radiš za mene!"

Jelena Đoković je bila gost panel diskusije pod nazivom "Budućnost je sada"

Jelena Đoković
Jelena Đoković, Foto: EPA/GEORGIOS KEFALAS

Supruga najboljeg tenisera sveta, Jelena Đoković, generalna direktorka Novak Đoković fondacije, otkrila je da nije bilo sve bajno na početku Novakove karijere, govorila je o porodici i o tome kakav je Nole poslodavac:

"Ja se bavim brendom Novaka Đokovića sa jednim celim timom ljudi, i ja sam nekoliko puta dobila otkaz direktno od svog muža. Otkaz zbog nekih pogrešnih postupaka. Ja sam mislila da je to najbolje za na njega, i da takva vrsta komunikacije najbolje izražava njega, ono što on jeste, ali on se nije složio sa tim. I ja sam svejedno to uradila, verujući u svoju procenu. Na kraju se ispostavilo da sam bila u pravu, ali on je ipak rekao: Ti radiš za mene! Meni nije prijala ta vrsta komunikacije, ja sam tada pomislila da on nije prepoznao da sam sve to učinila iz ljubavi, iz želje da sve bude kako treba" - rekla je supruga najboljeg tenisera sveta.

Jelena je istakla da to nije uticalo na njihov odnos:

"Postoji milion stvari koje ću iz ega da kažem, ali umem da kažem i OK, izvini, nisam želela da izazovem u tebi tu rekaciju, hajmo iz početka. Tada sam se inatila i on mi je pružio otpor. Ali, kada sam spustila loptu, on je došao i rekao: 'OK, bila si u pravu, video sam rezultate, ali bih voleo da to više ne radiš'. Dakle, koliko god da su rezultati dobri, nekome način ne prija. I na kraju, nije bitno ko je bio u pravu, bitno je da smo kroz dobru komunikaciju rešili problem. Mi stvarno divno radimo zajedno" - otkrila je Jelena Đoković!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi